Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: iPag a připojení

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Ahojky,

    tohle bude asi stá otázka o připojení, ale přesto....

    Když synchronizuju ipaq a jsem připojenej k netu tak mi můj starý miláček 3760 rovnou synchronizoval např.World offline. Teď mi moje 5550 potvůjka ne a ne jen hláška že s tímto připojením nelze. Co mám nastavit Díky.

    Zdeněk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A kdyz jste pripojen pres USB kabel, dostanete se na Web? Myslim z Pocket IE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Ne ne ani na web
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ActiveSync -> Tools -> Options... -> Rules -> Pass Through - co tam mate?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Work
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste tam Internet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Hello, 101 otázka o připojení, ale přesto... Mám problém s připojením na internet s iPAQem H2210. Spojuji se přes GPRS - bez problému se připojím, funguje stahování e-mailu, funguje ICQ, ale když se chci podívat na nějakou internetovou stránku tak ani za nic - "Stránka kterou hledáte nemůže být nalezena".
    Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od PeZ
    Hello, 101 otázka o připojení, ale přesto... Mám problém s připojením na internet s iPAQem H2210. Spojuji se přes GPRS - bez problému se připojím, funguje stahování e-mailu, funguje ICQ, ale když se chci podívat na nějakou internetovou stránku tak ani za nic - "Stránka kterou hledáte nemůže být nalezena".
    Poradíte?
    1. Zkuste se podivat na Vase nastaveni proxy serveru.
    2. Do adresove radky IE zkuste zadat ciselnou IP adresu nejakeho webu napr. 194.213.210.53 - i kdyz vlastne, mail Vam chodi a predpokladam, ze adresy post. serveru nemate v ciselnem vyjadreni, nebo ano?
    3. Zkuste na iPAQu spustit soubor welcome.exe (slozka Windows) a projit uvodnim nastavenim; tato "nesmyslnost", ktera zdanlive nema s pripojenim nic moc co docineni u PPC2002 resila naprosto stejny problem. U WM2003 jsem se s tim ale nesetkal. Spis bych to videl na tu proxynu...

    PavelR.


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Jo jo nastavení Internet pomohlo.
    Super díky
    Zdar.
    Zdeněk
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od PeZ
    Hello, 101 otázka o připojení, ale přesto... Mám problém s připojením na internet s iPAQem H2210. Spojuji se přes GPRS - bez problému se připojím, funguje stahování e-mailu, funguje ICQ, ale když se chci podívat na nějakou internetovou stránku tak ani za nic - "Stránka kterou hledáte nemůže být nalezena".
    Poradíte?
    1. Zkuste se podivat na Vase nastaveni proxy serveru.
    2. Do adresove radky IE zkuste zadat ciselnou IP adresu nejakeho webu napr. 194.213.210.53 - i kdyz vlastne, mail Vam chodi a predpokladam, ze adresy post. serveru nemate v ciselnem vyjadreni, nebo ano?
    3. Zkuste na iPAQu spustit soubor welcome.exe (slozka Windows) a projit uvodnim nastavenim; tato "nesmyslnost", ktera zdanlive nema s pripojenim nic moc co docineni u PPC2002 resila naprosto stejny problem. U WM2003 jsem se s tim ale nesetkal. Spis bych to videl na tu proxynu...

    PavelR.
    Zkoušel jsem zkoušel, ale nic. Jak mám nastavit proxy? Možná, že tam bude chyba. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od PeZ
    Zkoušel jsem zkoušel, ale nic. Jak mám nastavit proxy? Možná, že tam bude chyba. Děkuji
    U ET a Oskara nijak. U T-mobile muzete zkusit proxy.t-mobile.cz (beha to i bez ni) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud se pripojujete pres GPRS, tak by tam proxy byt nemusela... Popiste vic Vase nastaveni - ke komu se pripojujete, podle ceho a jak jste nastavoval atp...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Pánové děkuji za snahu. Problém byl mezi klávesnicí a židlí. Vše již chodí bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    102 otázka o připojení. Je nějaký způsob připojit iPaqa k netu, když je synchronizovaný s komputerem?:dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Reddy
    102 otázka o připojení. Je nějaký způsob připojit iPaqa k netu, když je synchronizovaný s komputerem?:dead:
    ActiveSync -> Tools -> Options -> Rules -> Pass Through a vyberte Internet...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. n560 a BT klávesnice Ipag fordable keyboard
    Od Marian Veselý v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 14:14
  2. iPag hx 4715 se mi pos....l
    Od pesolino v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 20:57
  3. Telefonovani z iPag 5450
    Od Karlos_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 19:14
  4. Ipag, bluetooth, mobil
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-07-2003, 17:44