Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Loox N520

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    5

    Ahoj, mám 2 zásadní problémy s LooxN520.
    1. téměř vždy, když ho chci ráno pustit musím použít měkký reset. Na tlačítko nereaguje.
    2. Problémy s připojením k activeSync. Verze 4.0. Někdy se nepřipojí a občas se dokonce detekuje jako neznámé USB zařízení amusím restartovat vše.
    Nevíte někdo a ActiveSync, kde by byla fce connect a disconnect?
    Připojený ho mám přes USB kabel, používám USB kabel Host= jeden konec k externímu zařízení, druhý konec USB do PC-originál od looxe.

    Díky. null
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    tak ten prvni problem se mi uz taky asi ctyrikrat stal, zatim netusim cim to muze byt, mozna kolize nejakeho software
    s tim ActiveSync, zkus nainstalovat nejnovejsi verzi 4.1 TADY ODSUD
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    14

    Podle data nevím jestli je to aktuální,ale problém se spouštěním Looxe je snadno řešitelný.Jde o to,že activesync je nastaven tak,aby se pokoušel pravidelně navazovat spojení a synchronizovat se a to i když je ve spánkovém režimu.Stačí nastavit synchronizaci na manuální a problém je pryč.Někde tady okolo je přesný popis postupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od Martsal
    Podle data nevím jestli je to aktuální,ale problém se spouštěním Looxe je snadno řešitelný.Jde o to,že activesync je nastaven tak,aby se pokoušel pravidelně navazovat spojení a synchronizovat se a to i když je ve spánkovém režimu.Stačí nastavit synchronizaci na manuální a problém je pryč.Někde tady okolo je přesný popis postupu.
    tak jsem hledal, lec nenasel, v nastaveni ActiveSync v PDA mam polozku Plan neaktivni ( nejde na ni tapnout ) a jinde jsem nastaveni na manualni spousteni synchronizace nenasel.
    Je ale divny ze mi to 14 dni neudelalo ani jednou a ted za posledni tyden se mi to stalo asi 7krat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://czaxim.wordpress.com/2006/03/...vesync-ve-wm5/

    Doufam, ze uz to tady na forum davam naposledy... :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od beecher
    http://czaxim.wordpress.com/2006/03/...vesync-ve-wm5/

    Doufam, ze uz to tady na forum davam naposledy... :? :sarcastic:
    diky za odkaz, fakt jsem zkousel hledat ruzna hesla, ale na tohle jsem nenarazil, to vyhledavani tady na foru zrovna moc dobre nefunguje, rekl bych ( aspon podle zkusenosti z ostatnich for ) Dik jeste jednou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    60

    ten problem s nastartovanim rano se mi taky objevil, ale po delsi dobe. Tak jsem premejslel cim to... Na zaklade tohoto fora jsem vlezl do Activ sync, protože jsem měl PDA připojenym ke dvěma PC tak tam byly dvě položky, stačilo tu jednu (druhou přidanou) smazat a bylo po problemu, rano startuje bez problemu na tlacitko
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LOOX n520 gps
    Od lutr84 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 15:04
  2. GPS a LOOX N520
    Od Luke288 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 15:36
  3. Problém s loox n520 a Tom-Tom
    Od mjancok v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 15:27
  4. Preview LOOX N520
    Od pdq v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 18:08