Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: NOKIA LD-3W vs. Statická navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Jsem vlastníkem NOKIA LD-3W. Funguje perfektně v autě v prorovnání s BT 308. Ale narazil jsem při pokusu vypnout statickou navigaci, což je nutné pro geocaching.
    Vyzkoušel jsem na PDA Asus 620BT:
    SPGPSVIEW
    SirfTech
    CeMonitor
    ve všem se mně povedlo zprovoznit komunikaci přes NMEA protokol ale bohužel ne SIRF protokol.
    Zkoušel jsem i přes PC SIRFDEMO, ale se stejným výsledkem. Zkoušel jsem všechny možné rychlosti od 2400 do 57600, zdá se že pro BT je standard 38400kb/s. Používám na PDA COM6.
    Povedlo se to někomu zprovoznit komunikaci přes SIRF protokol na NOKII LD-3W a vypnout stat. navigaci? Pokud ano prosím o radu.
    Díky Leon
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Staticka navigace je to nejhorsi pro geocaching! Aneb StatNav je prave urcena pro navigaci v aute, aby to porad nematlo navigacni software... Tj. StatNav se nedoporucuje vypinat pro navigaci do auta...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Souhlasím, že statická navigace je nepoužitelná pro geocaching (na vlastní kůži ověřeno). Bohužel u tohoto GPS modulu je defaultně zapnutá a právě proto mne zajímá, jestli se ji povedlo někomu u GPS Nokia LD-3W vypnout.

    Díky

    Leon
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    14

    Já jsem s úspěchem použil třeba APLSiFR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    To: MIKA

    Díky moc. Funguje to. Statickou navigaci je možné zapínat nebo vypínat podle potřeby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Medcin_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od mika
    Já jsem s úspěchem použil třeba APLSiFR.
    Něco na ovládání NOKIE LD-3W na Palma nebo PC by nebylo. Pasivně funguje CruxView pro EMTAC, ale přes to žádnej parametr nenastavím :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    14

    Bohužel, ale s Palmama namám žádnou zkušenost
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. statická navigace a Asus 636N
    Od KubikZ v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 13:51
  2. X500 a statická navigace
    Od Radekr_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 19:17
  3. Acer c531 a statická navigace
    Od chipoliny v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 22:12