Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Acer n311 a ozVGA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    26

    Ahojte,

    Podarilo sa niekomu uspesne rozchodit ozVGA na Aceri n311?
    Mne sa to bez HR nepodarilo a aj potom to robilo problemy, nezobrazovalo sa X(na ukoncovanie aplikacii, v rohu) bol tam len nejaky nepodareny vyrez z nejakeho modreho obrazka, dalej kompletne odisla klavesnica(=neni ju vidno a neda sa na nej ani namatkovo pisat), poprehadzovali sa ikony na ploche, niektore sa ani nezobrazuju. Badal som aj urcite spomalenie pristroja, hlavne pri prepinani tabov v settings.

    Skusal som aj SE_VGA ale to do VGA rezimu vobec nenahodi.

    Nevie niekto kde je problem? Chce to nejake spesl nastavenie?


    Dakujem za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Cetli, mi radcove, cetli?

    Ad SE_VGA: Neni delano pro WM5, tak se neni cemu divit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    26

    hodne diky beechere uz to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od beecher
    Cetli, mi radcove, cetli?

    Ad SE_VGA: Neni delano pro WM5, tak se neni cemu divit...
    Máme smůlu VGA rozlišení si neužijem dokud s tim něco neprovedou vývojáři, pořád je to pro slepce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    VoDo: To chces rict, ze jsem se svymi dny od jogurtovych sklenic ve vyhode?
    Pac jsem to asi nepochopil. Staci si pak akorat pohrat s nastavenim jak ozVGA tak s nastaveni systemu a vse je krasne citelne, aspon pro mne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Velikost písma jde nastavit i v některých softech (Pocket Breeze, Pocket Informant...) stejně jako si to můžeš vyladit přímo v ozVGA. Pokud je to problém, tak klasický MS VGA, tedy tovární nastavení. Jiná možnost není.
    Mohu tě ubezpečit, že na JasJaru jsou ještě menší blechy než na Dellu a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od beecher
    VoDo: To chces rict, ze jsem se svymi dny od jogurtovych sklenic ve vyhode?
    Pac jsem to asi nepochopil. Staci si pak akorat pohrat s nastavenim jak ozVGA tak s nastaveni systemu a vse je krasne citelne, aspon pro mne...
    Určitě to nebyla narážka na tebe nebo na lidi s dny ,
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No ne, jde o to, ze jsi psal, ze je to pro slepce, tak by mne zajimalo, jak jsi to myslel, protoze lide se zdravym zrakem s RealVGA mit problemy nebudou, kdezto mi jogurtaci, bych rekl, ze jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od beecher
    No ne, jde o to, ze jsi psal, ze je to pro slepce, tak by mne zajimalo, jak jsi to myslel, protoze lide se zdravym zrakem s RealVGA mit problemy nebudou, kdezto mi jogurtaci, bych rekl, ze jo...
    Myslel jsem to defaultní nastavení, že je pro slepce, to realVGA je v poho a proto nechápu, že tuto možnost už nevymysleli vývojáři WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Protoze Microsoft... Ono, je to logicke, to co s tim provedli, vypada to porad stejne, jen je to hezci...

    Jinak RealVGA si samozrejme uzivat muzeme, viz odkaz na muj clanek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    no, užívat... přece jen spousta věcí (především hry) v tom blbne, což je dost škoda... ale vzhledem k tomu, že hry hraju minimálně tak stejně pokračuju v používání
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    26

    Ide nejakym sposobom zvacsit standardnu softwarovu klavesnicu? Jednotlive klavesy su take male ako hrot mojho stylusu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    tu standardní ne... chce to použít nějakou "nestandardní" - třeba interwrite lokalizaci co je k n300 zdarma... nebo pak resco keyboard...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    co robim zle?
    fonty v aplikaciach sa mi menia, ale v Start menu, ani na hornej a dolnej liste nie :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    K ozVGA je tu (myslím) v sekci Software(aplikace) diskuze, kde tam Milan Švec nebo PavelR vše podrobně popisuje. Je to ještě k 2003SE, ale to nevadí, je to stejné.

    EDIT 28.2.2007:
    Tak se podívej sem a projdi si příspěvky Milana Švece. Jinak si můžeš pročíst i tyto diskuse.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. acer n311 usb myš
    Od okoun_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 16:18
  2. Acer n311 a GPS
    Od ch4t v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 17:01
  3. Grafika na ACER n311
    Od Plavčík_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 10:41
  4. Acer n311
    Od Richard Valko v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 12:42