Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problem - Acer N311 nebootuje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Zdravim vsetkych,
    vcera mi asi "zdochol" moja Acer. Po zapnuti naskoci prva obrazovka (modra s napisom Acer N300), potom to prepne do bilej kde je nakreslene nieco medzi telefonom a PDA a hotovo :-(
    Nepomoze ani hard reset, ani vybratie baterky - nic
    Nerobiol som na nom ziadne zasahy ani upravy, ziaden flash. Ma niekto podobnu skusenost, radu napad?
    Vdaka.

    P.S.
    Mam ho azda mesiac, iba teraz som si nasiel vhodny sw, spojazdnil WiFi,BT a teraz... Ach, konecne som ho chcel zacat uzivat :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    dop. přeflashovat verzi rom, je to tu popsané a nová ROM verze je ke stažení také odtud (tedy přesněji je zde na ni odkaz). Stačí trochu pročíst diskuse nebo alespoň články. Po přehrání by mělo být vše ok. Vypadá to, že jste měl typ se starší verzí ROM prakticky všichni kteří N 311 máme jsme si prošli to samé
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od hanýsek
    Stačí trochu pročíst diskuse nebo alespoň články. Po přehrání by mělo být vše ok.
    Clanok aj diskusiu som cital, mal som (mam) verziu 10.00.11 a dufal som, ze je OK. Flashnut to mam trochu obavu..

    Dakujem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Pokud dodržíš tento postup http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=261
    nemusíš se bát. Dělal jsem to několikrát a vše bylo v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud jsi článek a diskuzi četl a na flashování si netroufáš, tak to řeš formou reklamace - záruční opravy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Ja si myslim, ze fakt neni duvod se toho bat. Kdyz to budes posilat do reklamace, tak budes nejakou dobu bez PDA. Ja sem to zkousel na kamaradove Aceru a slo to vsechno v pohode. Pokud se budes drzet presne pokynu Pavla Kozy a jeho navodu zde na ce4you, tak to budes mit hned a odpadaji starosti se servisem. Reklamace je sice reseni, ale je to zdlouhave. Ale je to na tobe .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Zdravim,
    tak som to fleshnul. Vyzera to zatial OK.
    Prebiehalo to naozaj presne podla navodu, vratane potreby fleshovat dvakrat.

    Dakujem za vyborny navod a vsetkym za moralnu podporu :-)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Gratuluji. Udělal jsi dobře moje zkušenost se servisem je děsivá, PDA mi ztratili a čekal jsem na nové tři týdny než jsem ho z nich nátlakem vypáčil. Takže teď už jen přeji pohodové používání funkčního N 311
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2009, 09:00
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-11-2008, 20:57
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 14:07
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 23:18
  5. Problem: Acer N311 x ActiveSync 4.1 pres USB kabel
    Od infovir v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 12:34