Stuntcar Extreme na ppc?
Našel jsem super hru Stuntcar Extreme pro ppc ale po nahrání do varia mi nejde :( nevíte někdo zda je to špatnou instalačkou nebo jestli to prostě na variu nechodí???díky
Asi moc nepomůžu, tady je ofic. stránka
Jinak asi opravdu půjde o verzi pro obyč ppc. Nevím, jestli to není wm5, ale to je jen tip, zatím jsem nikoho kdo to zkoušel na wm5 vyjma x51v verze. Cože mě trošku štve, bo původní verze pro x50v nešlape na x51v a ani x50v swm5 tuším
Jinak asi opravdu půjde o verzi pro obyč ppc. Nevím, jestli to není wm5, ale to je jen tip, zatím jsem nikoho kdo to zkoušel na wm5 vyjma x51v verze. Cože mě trošku štve, bo původní verze pro x50v nešlape na x51v a ani x50v swm5 tuším
No, bude to tými WM5. Ani na mojom pda to nešlape. Od Fathammeru mi nejde ani geopod. Nejako zaspali dobu.
Přijde na to co, jak sem pís, na x51v a x50v s wm5 museli vydat novější verzi, a tak je ostázkou, esli funguje verze pro "ostatní pda" i na wm5, samozřejmě jist si nejsem, jen spekuluju
Jj, je to WM5 - SCE bohuzel na WM5 rozchodit nelze (a je to ohromna skoda, protoze to byla fakt dobra gameska :? )
Tady jem napsal taouvý pokus o "recenzi" této hry. Tak když budete chtít tak si to přečtěte.. ;)