Vyjadreni tvurcu Windows Mobile k indikatoru baterie v AKU2
Dohady a myty kolem pritomnosti indikatoru baterie v zahlavi today obrazovky definitvne padly. Jeden z tvurcu Windows Mobile 5 , Mike Calligaro, se na blogu Windows Mobile teamu vyjadril k tomu jak to je. Zkracene cesky:
Kdyz v AKU2 dali nahoru baterii misto hodin, dostali feedbacky na to jak to je dobry i na to jak to je spatny (i jeden o de me :D) ). Udajne je ale vic positivnich fewdbacku na baterku, takze tam i nadale zustane. Ale aby se zavdecili i druhe strane, je mala zmena je v minor verzi AKU 2.2, kdy je pomoci upravy v registrech mozne dat zpet hodiny:
[CODE]HKLM\Software\Microsoft\Shell
ShowTitleBarClock=DWORD:1[/CODE]
Pro aplikaci je nutny restart. Pokud si nejste jisti co konkretne mate za verzi, zkuste tohle a pokud to zafunguje, vite na cem ste. ;)
Kdyz v AKU2 dali nahoru baterii misto hodin, dostali feedbacky na to jak to je dobry i na to jak to je spatny (i jeden o de me :D) ). Udajne je ale vic positivnich fewdbacku na baterku, takze tam i nadale zustane. Ale aby se zavdecili i druhe strane, je mala zmena je v minor verzi AKU 2.2, kdy je pomoci upravy v registrech mozne dat zpet hodiny:
[CODE]HKLM\Software\Microsoft\Shell
ShowTitleBarClock=DWORD:1[/CODE]
Pro aplikaci je nutny restart. Pokud si nejste jisti co konkretne mate za verzi, zkuste tohle a pokud to zafunguje, vite na cem ste. ;)
Me by ani nevadilo ze to tam dali, ale aby se to menilo jen ve dvou ruznych urovnich, to si snad delaji z lidi legraci.. V tom pripade je to naprosta zbytecnost. Informace ve stylu uroven nabiti vasi baterie je nekde v rozmezi 60% az 100% nebo taky nekde v rozmezi 20% az 59%, vyberte si, to je hodne ujete.. :( :no:
No, beechere, ty abys nerejpal. Napsal jsem to nadcasove, kdyz to nekdo zkusi ted, tak proste zjisti, ze AKU 2.2. nema :D
ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Roms/Cingular/Cingular_RUU_WIZARD_217_AKU22_Basic.exe
Keby to nahodou niekdo hladal a nemusel
Keby to nahodou niekdo hladal a nemusel
[QUOTE="Miloš Strouhal"]Me by ani nevadilo ze to tam dali, ale aby se to menilo jen ve dvou ruznych urovnich, to si snad delaji z lidi legraci.. V tom pripade je to naprosta zbytecnost. Informace ve stylu uroven nabiti vasi baterie je nekde v rozmezi 60% az 100% nebo taky nekde v rozmezi 20% az 59%, vyberte si, to je hodne ujete.. :( :no:[/QUOTE]to naštěstí vyřešily a rozlišovací schopnost je po pěti procentech. Také mě mile překvapilo že se podle nastavení mění i Today plugin Datumu
Nechci nic rikat, ale nez treba FSC vyda nejakou flashku s cimkoliv (jestli vubec vyda), tak ubehne tak rok a za rok uz N560ku mit nebudu.
Edit: Mozna FSC prekvapi... Ale jejich updaty zadarmo nejsou.. Pokud tedy AKU neni neco jako GSM v PDA :) To by potom bylo na nic..
Edit: Mozna FSC prekvapi... Ale jejich updaty zadarmo nejsou.. Pokud tedy AKU neni neco jako GSM v PDA :) To by potom bylo na nic..
[QUOTE="ElSoft"]to naštěstí vyřešily a rozlišovací schopnost je po pěti procentech.[/QUOTE]A kde to vyřešili?.. Na mé AKU2 ROMce nic vyřešeného neni, a to vypadá takto:
Tu AKU 2.2 předpokládám, že stáhnu na ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Roms/Cingular/Cingular_RUU_WIZARD_217_AKU22_Basic.exe Je to tak prosím? Pokud tedy již AKU 2.2 není v T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111? Diky moc za info.
Nebo poradi mi nekdo please jak dat hodiny nahoru? Co kde stahnout? Jen doufam, ze se do me hned nekdo nepusti, ze mam poradne cist :? Ten postup v registrech se mi nezdařil. Tu danou položku tam nemám.Pomalu se do toho dostavam a jsem rad ze jsem ted natlacil novou TM ROM pres OrangePL :cool: Co sem musel přečíst řádků, než se povedlo. Diky moc
Nebo poradi mi nekdo please jak dat hodiny nahoru? Co kde stahnout? Jen doufam, ze se do me hned nekdo nepusti, ze mam poradne cist :? Ten postup v registrech se mi nezdařil. Tu danou položku tam nemám.Pomalu se do toho dostavam a jsem rad ze jsem ted natlacil novou TM ROM pres OrangePL :cool: Co sem musel přečíst řádků, než se povedlo. Diky moc
Kdyz nejakej klic/hodnotu v registrech nemam, tak si to co? Vytvorim... :sarcastic:
Nova TMO-CSY ROM AKU 2.2 neni, jak je napsano v ty diskuzi. Stejne tak za Cingular 2.17 asi nebude. AKU 2.2(2.3?) maji RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_NOCID a MrClean_RUU_WIZARD_224a_AKU23_WWE
Nova TMO-CSY ROM AKU 2.2 neni, jak je napsano v ty diskuzi. Stejne tak za Cingular 2.17 asi nebude. AKU 2.2(2.3?) maji RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_NOCID a MrClean_RUU_WIZARD_224a_AKU23_WWE
ELSoft-ovi.
Chtěl bych plugin na Today obrazovce o stavu bat. paměti atd., který máš tady na today Ty.Kde se dá stáhnout?Je free? Dík za odpověď.
Chtěl bych plugin na Today obrazovce o stavu bat. paměti atd., který máš tady na today Ty.Kde se dá stáhnout?Je free? Dík za odpověď.
Muzu se zeptat jak se pozná jakou mam AKU?
Já měl na Miu hodiny nahoře od začátku akorát jsem v nastavení času musel zaškrtnout aby se mi tam zobrazovali i v jinejch aplikacich
Jak bych tam mohl případne dát tu baterku?
Já měl na Miu hodiny nahoře od začátku akorát jsem v nastavení času musel zaškrtnout aby se mi tam zobrazovali i v jinejch aplikacich
Jak bych tam mohl případne dát tu baterku?
Mam N560 a WM2005 - aku 2.2
Muzu potvrdit, zmena v registrech funguje a ten pseudoindikator pulene baterky je pryc :)
Muzu potvrdit, zmena v registrech funguje a ten pseudoindikator pulene baterky je pryc :)
Omlouvam se ze toto tema nenecham spat, ale rad bych si dal baterku pryc a misto ni hodiny.
Baterku nemam znazornenou jakoby napul ale na 4 dilky a na zacatku uvedeny postup .. v registrech nemam .. koncim u Shell ale pak nevim jak dal
Sorry ale nikdy jsem si zatim netroufl s registrama cokoli delat . prisla mi to vyssi hra patriotu ale baterka mne tak toci ze bych do toho sel kdybych vedel jak.
Najde s enekdo kdo mi poradi .. diky a sory za otravovani
Baterku nemam znazornenou jakoby napul ale na 4 dilky a na zacatku uvedeny postup .. v registrech nemam .. koncim u Shell ale pak nevim jak dal
Sorry ale nikdy jsem si zatim netroufl s registrama cokoli delat . prisla mi to vyssi hra patriotu ale baterka mne tak toci ze bych do toho sel kdybych vedel jak.
Najde s enekdo kdo mi poradi .. diky a sory za otravovani
Četl jsi první příspěvek? Pokud ano tak výš že musíš mít verzi AKU minimálně 2.2
Jak zjistit svou verzi je také v tomto vlákně, to že pokud hodnota ShowTitleBarClock=DWORD:1 neexistuje, tak si ji musíš vytvořit. Jestli neumíš pracovat s registry, tak si zkus něco vyhledat a přečíst v sekci Registry.
Stačí, číst, tím se učit a trochu u toho přemýšlet :yes:
Jak zjistit svou verzi je také v tomto vlákně, to že pokud hodnota ShowTitleBarClock=DWORD:1 neexistuje, tak si ji musíš vytvořit. Jestli neumíš pracovat s registry, tak si zkus něco vyhledat a přečíst v sekci Registry.
Stačí, číst, tím se učit a trochu u toho přemýšlet :yes: