Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Vyjadreni tvurcu Windows Mobile k indikatoru baterie v AKU2

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Aha, diky takze mam aku 1.1.1 stejne ani poradne nevim co to znamena, ale to uz je jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vzdyt je to v tom clanku popsano, co prinasi 1.1.x a co 2.x.x...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ale ta vychytavka s tim casem na today tam neni Buh vi, co tam jeste neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No právě, je to tam nějak moc stručně..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no ja mam podla toho webu 2.3.1 na mojom axime...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mam N560 a WM2005 - aku 2.2
    Muzu potvrdit, zmena v registrech funguje a ten pseudoindikator pulene baterky je pryc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Omlouvam se ze toto tema nenecham spat, ale rad bych si dal baterku pryc a misto ni hodiny.

    Baterku nemam znazornenou jakoby napul ale na 4 dilky a na zacatku uvedeny postup .. v registrech nemam .. koncim u Shell ale pak nevim jak dal

    Sorry ale nikdy jsem si zatim netroufl s registrama cokoli delat . prisla mi to vyssi hra patriotu ale baterka mne tak toci ze bych do toho sel kdybych vedel jak.

    Najde s enekdo kdo mi poradi .. diky a sory za otravovani
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Četl jsi první příspěvek? Pokud ano tak výš že musíš mít verzi AKU minimálně 2.2
    Jak zjistit svou verzi je také v tomto vlákně, to že pokud hodnota ShowTitleBarClock=DWORD:1 neexistuje, tak si ji musíš vytvořit. Jestli neumíš pracovat s registry, tak si zkus něco vyhledat a přečíst v sekci Registry.
    Stačí, číst, tím se učit a trochu u toho přemýšlet :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Jde nějak docílit toho, aby tam nebyly ani hodiny, ani ukazatel baterky? Nainstaloval sem si QuickMenu, které má príma ukazatel baterky s procentama a jak ty hodiny, tak druhej ukazatel baterky mi tam dost vadí:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Nahrazeni indikatoru baterie casem a datumem
    Od fahrus_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 12:40
  2. Oficialni vyjadreni HTC k upgradum stavajicich zarizenich na Windows Mobile 6
    Od Saman_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 16:59
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  4. Nové verze lokalizace od obou našich hlavních tvůrců
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 08:23
  5. Windows Mobile 2003 Second Edition Adaptation Kit Update (AKU2.6)
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 01:02