Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: N560 a SD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Zdravim ,
    FS N560 - vie mi niekto na 100% povedat aka velka SD karta tam bude fungovat? 2GB z diskuzie funguje , funguje aj 4GB SD karta?
    Napr.:http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7177737

    Dakujem.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    56

    To by mne taky zajimalo, zrovna se divam na tudle :-)
    http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=52785
    Mam zatim jen 1 GB, ale uvazuju o necem vetsim bo jsem jen nahral TomToma a hned je skoro full :-( Todle je skvela cena tak bych ji bral radeji nez 2 GB :-)
    Nema ji jiz nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Nebuďte měkcí, hoši, N560 ji skousne. N520 ji umí,tak snad FSC nebude v tomto směru kráčet zpět. Ale je fakt, že spousta věciček ji neumí a už si na ni asi nezvykne) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    10

    Ahoj,
    DF SECURE DIGITAL KARTA 2GB TRANSCEND 150x! funguje bez problemu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od bat21
    Nebuďte měkcí, hoši, N560 ji skousne. N520 ji umí,tak snad FSC nebude v tomto směru kráčet zpět. Ale je fakt, že spousta věciček ji neumí a už si na ni asi nezvykne) .
    Ahoj,
    v tvojej N520 mas 4GB SD kartu?
    Ktore vecicky napr. nevie. Idem si kupit svoje prve PDA - moj top kandidat je FS - N560 a preto ma to zaujima.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Sandisk SD 2GB ..funguje bez problemu:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    V mojí N520 jsem zkoušel jak 2GB tak 4GB a makalo vše naprosto bez problémů. Navíc tohle asi nebude věc PDA ale hlavně OS jak velkou kartu skousne ne ? kámoš ale bez problémů provozuje na WM2003SE dohromady 2GB SD a 4GB CF.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od damasig
    V mojí N520 jsem zkoušel jak 2GB tak 4GB a makalo vše naprosto bez problémů. Navíc tohle asi nebude věc PDA ale hlavně OS jak velkou kartu skousne ne ? kámoš ale bez problémů provozuje na WM2003SE dohromady 2GB SD a 4GB CF.
    Dik za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    66

    Máte někdo zkušenost u N560 s 2GB Pretec SecureDigital Cheetach ? Chci aby to bylo rychlý třeba při přepočítávání trasy u GPS navigace atd. ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam gigovku stejne znacky rychlost 133x a je rychla Prepocet trasy zalezi dost na programu.. SmartMaps Navigator prepocitava trasu nehorazne dlouho, ale treba TomTom ji prepocte za vterinu nebo dve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od frogale
    Mam gigovku stejne znacky rychlost 133x a je rychla Prepocet trasy zalezi dost na programu.. SmartMaps Navigator prepocitava trasu nehorazne dlouho, ale treba TomTom ji prepocte za vterinu nebo dve.
    Opravdu, TT přepočetl trasu asi během 2 vteřin i na Qteku 9100 (300MHz procík)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od penegal
    Zdravim ,
    FS N560 - vie mi niekto na 100% povedat aka velka SD karta tam bude fungovat? 2GB z diskuzie funguje , funguje aj 4GB SD karta?
    Napr.:http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7177737

    Dakujem.
    Tak uz mam FSC N560 a kupil som si k tomu SD kartu A-DATA 4GB High speed 150x.
    Vsetko funguje bez najmensieho problemu.
    Mam len maly problem tu kartu nacitat v citacke.
    Skusal som ju v troch citackach - nic, v dalsej videlo max.1GB.
    Az nakoniec som natrfil na citacku ktora cita iba SD karty (Kingstom) a v nej to ide bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    66

    Rozmýšlím jestli koupit paměťovou kartu ... Pretec SD Cheetah 2GB (2200kč) nebo TRANSCEND 4GB 150x (2900kč) ... rozdíl v cene je teda nájakých 700kč... nevím ale v čem je ten Transcend horší?? Od Pretec stojí 4GB karta skoro 5000kč.. proč??? nějaký výrazný rozdíl v kvalitě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ta cena je nejaka divna, neni to nahodou chyba v popisu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od kutak
    Rozmýšlím jestli koupit paměťovou kartu ... Pretec SD Cheetah 2GB (2200kč) nebo TRANSCEND 4GB 150x (2900kč) ... rozdíl v cene je teda nájakých 700kč... nevím ale v čem je ten Transcend horší?? Od Pretec stojí 4GB karta skoro 5000kč.. proč??? nějaký výrazný rozdíl v kvalitě?
    To neviem ale kartu ktoru som kupoval za cca 3400 sk (4GB - A-data)
    stoji v kazdom obchode inac. Videl som ju aj za 5500 sk......(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 10:58
  2. sms - SE 610 a n560
    Od milos797 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 08:08
  3. n560 a wm 6?
    Od kamzikjardo_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 15:13
  4. FS N560 + car kit
    Od brona_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 17:53
  5. N560
    Od julda_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2006, 14:00