Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Chybějící kurzor USB myši ve WM5

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    carcharias: Díky, opravdu to funguje! :yes:
    Skvělý :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Kessl Daniel
    carcharias: Díky, opravdu to funguje! :yes:
    Skvělý :yes:
    Tak jsem to taky vyzkoušel. První euforie byla vystřídána zklamáním, že při landscape kurzor nejde zcela na pravou stranu. V podstatě se dostane na úroveň portrait rozlišení. Jestli má někdo na tento neduh lék, tak poraďte.
    Fides
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    to se mi stavalo jen pri prepnuti z portrait do landscape, staci odpojit mys a znovu ji pripojit, samozrejme az po prepnuti do landscape, pak vse funguje jak ma. pri zpetnem prepnuti do portrait je stejny problem a stejne reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Carabei
    to se mi stavalo jen pri prepnuti z portrait do landscape, staci odpojit mys a znovu ji pripojit, samozrejme az po prepnuti do landscape, pak vse funguje jak ma. pri zpetnem prepnuti do portrait je stejny problem a stejne reseni
    Souhlasím, jak jsem to napsal, tak jsem to ještě vyzkoušel a skutečně to funguje bezvadně. Řekl bych, že ten nový ovladač pro myš s těmi záznamy do registrů nějak pomohly i klávesnici, protože nyní mi funguje i lépe připojování USB klávesnice.

    Fides
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od carcharias
    Snad pomůže toto: (mě pomohlo a kurzor se zobrazil)

    http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?t=7411
    http://www.saf.newmail.ru/mouse.html

    Česky:

    1. Odinstalovat původní RATOC driver jestli je instalován
    2. Instaovatl USB HID-Beta v.1.0.0.3 beta
    3. Vregistrech najít hodnotu HKEY_LOCAL_MACHINE/Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver
    4. přidat klíče : String Value-> name: prefix value: HID
    DWORD Value-> name: index data: 4 Base: Dec
    5. Uložit a restartovat
    6. Po restartu připojit myš a kurzor by se měl automaticky zobrazit.
    Děkuji moc. Na mém N560 to funguje naprosto skvěle. Dají se díky tomu i příjemně prohlížet stránky s javascriptem, kde je potřeba najet myší nad nabídku, aby se otevřela. Hned mám svoje PDA radši )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od carcharias
    Snad pomůže toto: (mě pomohlo a kurzor se zobrazil)

    http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?t=7411
    http://www.saf.newmail.ru/mouse.html

    Česky:

    1. Odinstalovat původní RATOC driver jestli je instalován
    2. Instaovatl USB HID-Beta v.1.0.0.3 beta
    3. Vregistrech najít hodnotu HKEY_LOCAL_MACHINE/Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver
    4. přidat klíče : String Value-> name: prefix value: HID
    DWORD Value-> name: index data: 4 Base: Dec
    5. Uložit a restartovat
    6. Po restartu připojit myš a kurzor by se měl automaticky zobrazit.
    Kde najdu ten RATOC drivery? pořád se mi ta myška neukazuje.. prosím pomoc... chci ji rozjet.. může to být i druhem myšky?

    Moje sestava: FS C550 (WM5) + usb myš A4 tech X710F
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Taky potvrzuji, ze to funguje :-) Akorat bych bral bud ukazatel mysky trosku vetsi nebo nejak barevne zvyrazneny. Nevite, jak na to (aspon tu barvu)?

    2Gartik: Dyt je tam napsano:
    Odinstalovat původní RATOC driver jestli je instalován
    Jestlis ho tam nedaval, tak proc bys ho shanel a pak odinstalovaval :?:

    Btw. Me to nejdriv taky neslo, i kdyz jsem si myslel, ze jsem to napsal do registru spravne, ale kdyz jsem si pak cetl ten rusky odkaz, tak jsem zjistil, ze jsem mel u toho DWORD Value napsat jen index (a ne index data, jak jsem prvne pochopil). Kdyz jsem to prepsal spravne a softresetnul, tak uz to slape :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    barva ukazatele sice jde zmenit, ale nastava jiny problem. pri zmene barvy totiz ukazatel zanechava stopu, coz se mi zda jako vcelku otravne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Aha, a já si myslel, že to, že mám najednou ukazatelů plnou obrazovku, způsobila moje druhá myš, která je bezdrátová A vona to barva, potvora :
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    jj stejný problém.. taky jsem to psal s data je fakt že ta myška by nemusela být průhledná .. kdyby byla aspoň jen bílá.. tak se to dá.. ale takhle to splívá uplně :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Má někdo tušení, zda to má fungovat i na Windows Mobile 6? Už jsem vyzkoušel snad všechny dostupné návody a pokaždé se stejným výsledkem - myš to najde, rozezná, ale kurzor není. V případě bluetooth myši to končí na připojení (nebo spárování).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Carabei
    frogale: a co takhle klasicka usb funguje?
    Memám na čem vyzkoušet, ale toto není řešení, které hledáš?

    http://www.teksoftco.com/index.php?section=bluemouse
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Tak jsem chvilku myš nepoužíval.. a když jsem ji teď chtěl připojit, tak zase nejede... co všechno máte v tom adresáři Generic_Sample_... atd..?? mají tam být jen ty dvě hodnoty prefix a index??? nebo i to DLL (smáznul jsem to xD) taky může být problém v tom že moje cesta k registrům je jiná!!! nemám tam HKEY_LOCAL_MACHINE/Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver

    ale

    \\REGISTRY\HKLM\Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver

    když jsem to tam dával před těmi třemi měsíci tak tam bylo to HKEY.. teď tam ale mám na výběr nějaké HKCR, HKCU a HKLM??? nechápu.. pls help
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. kurzor mi nejde přesně po mapě
    Od laikjos v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-02-2010, 22:41
  2. Připojení USB myši
    Od symmetry_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 22:25
  3. N560 a kurzor myši.
    Od Konečný Milan v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 09:10
  4. kurzor monitoru na displeji PDA
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 14:00
  5. PDA místo myši
    Od rmasek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 11:50