carcharias: Díky, opravdu to funguje! :yes:
Skvělý :yes:![]()
carcharias: Díky, opravdu to funguje! :yes:
Skvělý :yes:![]()
Tak jsem to taky vyzkoušel. První euforie byla vystřídána zklamáním, že při landscape kurzor nejde zcela na pravou stranu. V podstatě se dostane na úroveň portrait rozlišení. Jestli má někdo na tento neduh lék, tak poraďte.Původně odesláno od Kessl Daniel
Fides
to se mi stavalo jen pri prepnuti z portrait do landscape, staci odpojit mys a znovu ji pripojit, samozrejme az po prepnuti do landscape, pak vse funguje jak ma. pri zpetnem prepnuti do portrait je stejny problem a stejne reseni
Souhlasím, jak jsem to napsal, tak jsem to ještě vyzkoušel a skutečně to funguje bezvadně. Řekl bych, že ten nový ovladač pro myš s těmi záznamy do registrů nějak pomohly i klávesnici, protože nyní mi funguje i lépe připojování USB klávesnice.Původně odesláno od Carabei
Fides
Děkuji moc. Na mém N560 to funguje naprosto skvěle. Dají se díky tomu i příjemně prohlížet stránky s javascriptem, kde je potřeba najet myší nad nabídku, aby se otevřela. Hned mám svoje PDA radšiPůvodně odesláno od carcharias
)
Kde najdu ten RATOC drivery? pořád se mi ta myška neukazuje.. prosím pomoc... chci ji rozjet.. může to být i druhem myšky?Původně odesláno od carcharias
Moje sestava: FS C550 (WM5) + usb myš A4 tech X710F
Taky potvrzuji, ze to funguje :-) Akorat bych bral bud ukazatel mysky trosku vetsi nebo nejak barevne zvyrazneny. Nevite, jak na to (aspon tu barvu)?
2Gartik: Dyt je tam napsano:
Jestlis ho tam nedaval, tak proc bys ho shanel a pak odinstalovaval :?:Odinstalovat původní RATOC driver jestli je instalován
Btw. Me to nejdriv taky neslo, i kdyz jsem si myslel, ze jsem to napsal do registru spravne, ale kdyz jsem si pak cetl ten rusky odkaz, tak jsem zjistil, ze jsem mel u toho DWORD Value napsat jen index (a ne index data, jak jsem prvne pochopil). Kdyz jsem to prepsal spravne a softresetnul, tak uz to slape :yes:
barva ukazatele sice jde zmenit, ale nastava jiny problem. pri zmene barvy totiz ukazatel zanechava stopu, coz se mi zda jako vcelku otravne![]()
Aha, a já si myslel, že to, že mám najednou ukazatelů plnou obrazovku, způsobila moje druhá myš, která je bezdrátováA vona to barva, potvora
:
jj stejný problém.. taky jsem to psal s dataje fakt že ta myška by nemusela být průhledná .. kdyby byla aspoň jen bílá.. tak se to dá.. ale takhle to splívá uplně :sarcastic:
Má někdo tušení, zda to má fungovat i na Windows Mobile 6? Už jsem vyzkoušel snad všechny dostupné návody a pokaždé se stejným výsledkem - myš to najde, rozezná, ale kurzor není. V případě bluetooth myši to končí na připojení (nebo spárování).
Memám na čem vyzkoušet, ale toto není řešení, které hledáš?Původně odesláno od Carabei
http://www.teksoftco.com/index.php?section=bluemouse
Tak jsem chvilku myš nepoužíval.. a když jsem ji teď chtěl připojit, tak zase nejede... co všechno máte v tom adresáři Generic_Sample_... atd..?? mají tam být jen ty dvě hodnoty prefix a index??? nebo i to DLL (smáznul jsem to xD) taky může být problém v tom že moje cesta k registrům je jiná!!! nemám tam HKEY_LOCAL_MACHINE/Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver
ale
\\REGISTRY\HKLM\Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver
když jsem to tam dával před těmi třemi měsíci tak tam bylo to HKEY.. teď tam ale mám na výběr nějaké HKCR, HKCU a HKLM??? nechápu.. pls help