Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Chybějící kurzor USB myši ve WM5

  1. #16
    carcharias_ce4you
    Guest

    Snad pomůže toto: (mě pomohlo a kurzor se zobrazil)

    http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?t=7411
    http://www.saf.newmail.ru/mouse.html

    Česky:

    1. Odinstalovat původní RATOC driver jestli je instalován
    2. Instaovatl USB HID-Beta v.1.0.0.3 beta
    3. Vregistrech najít hodnotu HKEY_LOCAL_MACHINE/Drivers/USB/LoadClients/Default/Default/3/Generic_Sample_Hid_Class_Driver
    4. přidat klíče : String Value-> name: prefix value: HID
    DWORD Value-> name: index data: 4 Base: Dec
    5. Uložit a restartovat
    6. Po restartu připojit myš a kurzor by se měl automaticky zobrazit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od carcharias
    Snad pomůže toto: (mě pomohlo a kurzor se zobrazil)

    http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?t=7411
    http://www.saf.newmail.ru/mouse.html
    Aplikoval som tento postup na Looxa 720,pred tým som používal driver od DeJe a nešlo to stopercentne,hlavne bol problém pri súčastnom zapojení klávesnice aj myši pomocou USB hubu.Obidva totižto používali ten istý HID ovládač a nerobilo to dobrotu.S týmto ovládačom funguje všetko tak ako má,je možné zapájať a odpájať zariadenia za chodu,kurzor nemizne a klávesnica reaguje.Skvelý tip:yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Asi to sem nepatří páč tu řešíte USB myšku, ale chci se zeptet, zda je možné připojit i bluetoothovou myš nějakým univerzálním ovladačem (neobjeví se mi šipka).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Toto je nenormalna pecka. Na FS 560 funguje bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Super, na n311 ide, akurát:
    1, ked zmenim portrait na landscape, tak nejde az doprava ( ak mysku pripojim v landscape mode, tak ide v pohode) - vcelku drobnost
    2, ide vam niekomu zmeniť farba kurzora? nech robim, co robim, furt mam ciernym oramovany bezfarebny kurzor :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Zopár upozornení)
    Akonahle použijete stylus,myš síce reaguje ale iba v hornej stavovej lište,na obnovenie funkčnosti stačí vypnúť a zapnúť PPC(2003SE)ako to je na WM05 neviem,vyskúšajte Pri vypnutí sa totiž kurzor myši "zaparkuje" do ľavého horného rohu,čím sa skalibruje.Farba sa Mpointerom mi nepodarila zmeniť,ale našiel som kľúč v \HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\ClientDrivers\Gene ric_sample_Hid_Class_Driver\MouseColor,zmenou napr. decimalnej hodnoty(defaultna je 524320) na inú a po SR dôjde k zmene farby orámovania,ale začne zanechávať stopu po displeji( to bude zrejme dôvod prečo kurzor nemá plnofarebnú výplň.Treba si uvedomiť,že ovládač je nevyvíjaná beta verzia,ale aj tak vďaka zaň.Myš funguje aj v navigáciach,testoval som TT6 a iGO2006SE.Zaujímave bolo,že pri TT6 kurzor trošku poskakoval :? ,kdežto pri iGO behal úplne plynulo:yes: K šťastiu mi chýba už len jediné,aby Sunnysoft opravil chybu v lokalizácii softklávesnice,kde nefunguje klávesa CRTL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Na WM5 ani jeden z týchto problémov nieje, Po kliknutí stylusom sa mys len rozkalibruje, ale pohyb funguje dalej. Kalibracia sa pritom robi velmi jednoducho: dam kurzor na ktorekolvek miesto displaya a kliknem stylusom na nu (teda na jej spic). Funguje to velmi dobre. Ked sa mi podari zmenit display na lezato (pri zapojenej myske mi nefunguje tlacitkova skratka, nechapem) tak aj tam ta myska funguje super. dokonca aj v hrach ako solitare, pripadne sky forc funguje (sky force skor nie, sice sa da lietat, ale tazko) a dost fajn je, ze z urcitej casti aj pri hre Transport tycoon. Len problem je, ze ked zapnem hru, myska ostane v polohe postaveneho displaya, no TTD prepne display do lezateho. A ak prepnem najskor display nalezato a potom zapnem hru, tak hra sa zobrazuje zle (to je nedoriesene a obrovska skoda). Problem vsak nestal, ked som vypol zariadenie (FS tlacitkom na vypnutie). Potreboval totiz potom soft reset - vobec nenabehlo naspat. Ak niekto viete vyriesit vec - ako zmenit smer chodu mysky, teda aby bol display otoceny normalne ale ona sa spravala akoby bol lezato, tak by ste mi moc pomohli. TTD milujem. A dakujem za typ na softik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    k tomu aby myska v landscape rezimu dobehla az do kraje displaye by melo stacit vypojeni a zapojeni mysky. BTW dokonce se mi podarilo zprovoznit i bezdratovou mysku s donglem
    carchariasi mas u me "iontovy" napoj
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem natesenej vytahnul svoji Anycom BT mysku co mam k notebooku, ale PDAcko mi na ni nechce najit zadny pouzitelny sluzby.. tak mam asi smulu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    frogale: a co takhle klasicka usb funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asi jo, kdyz vam to jede... Ale tahat draty neni prakticky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    tak bezdratovou s donglem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No to mas USB Host kabel a dongle... to je kabelu hodne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    vim ze tu jeden clovek dela kratkej kablik pro looxe, takze pak uz by to nemel byti problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kablik jsem si vyrobil vlastni... ale pda je dobry prave kvuli malejm rozmerum a ted by k nemu pribyl kabel a dongle? To neberu

    Spis by me zajimalo, jestli vsechny BT mysi nejdou k PDA pripojit.. at uz s kurzorem nebo bez nej...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. kurzor mi nejde přesně po mapě
    Od laikjos v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-02-2010, 22:41
  2. Připojení USB myši
    Od symmetry_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 22:25
  3. N560 a kurzor myši.
    Od Konečný Milan v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 09:10
  4. kurzor monitoru na displeji PDA
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 14:00
  5. PDA místo myši
    Od rmasek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 11:50