Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: MIOMAP V5 a display s VGA rozlisenim.....spatne zobrazeni "menu"

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Zdravim
    Mam GPS mapu MIOMAP V5 a diky VGA displeji na me N560 se mi spatne zobrazuje menu. Jinak vse vcetne samotne mapy se zobrazuje v poradku. Jen to menu
    MIOMAP je velmi slusna aplikace ..a rad bych ji pouzival ale tenhle problem mi to trosku komplikuje! Na oficialnim webu neni prakticky zadna podpoda teto mapy!
    Zjistil jsem ze to asi bude problem s tim ze tyto mapy nejsou delany pro VGA displaye. Takze pokud nekdo vite jak to rozchodit..aby menu bylo na cely display,tak napiste.
    Na QVGA displejich to funguje bez problemu.

    Pro jistotu tu posilam screenshot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Teda ja nevim, ale ono to snad ma chodit i na nejakem jinem zarizeni nez na puvodnich Mio pristrojich? :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Hoj..no to jsme si mysleli taky ale praxe je takova ze MIOMAP V5 funguje na jakemkoliv PDA. Nase firma prodava jak MIO PDA/GPS/GSM a take mapy, tak jsem mel moznost to testovat nejen na Mijich...a slape to! Jen ten problem s VGA displejem. Bohuzel jine PDA s VGA displejem tu nemame, takze nemuzem otestovat. Jedine PDA s VGA tu mam ja....
    A jak jsem jiz psal...u QVGA to nedela
    Jde o to jake zkusenosti maji lidi co maji VGA , jestli tohle je ojedinely pripad nebo proste nektere aplikace nejsou delany na VGA rozliseni.
    Jinak si tento problem nedokazu vysvetlit.
    Nekolikarat jsem MIOMAP V5 preinstaloval a nic.
    Za zacatku jsem mel obavy ze to udelalo diky tomu ze jsem si hral s ozVGA...ci jak se ten sw jmenuje. Ovsem po nastaveni ozVGA do defaultu ..na kterem jsem zustal, stale stejny problem. Spekuluju o tom jestli nezustalo neco v registrech z ozVGA sw?!?! Nechce se mi delat HR..jelikoz uz toho mam celkem hodne v PDA nainstalovano.
    On to zas az tak velky problem neni jelikoz MIOMAP V5 funguje bez problemu..jen proste nemuzu do nekterych nastaveni..diky tomu ze se mi to ani nescrollne na dalsi "tlacitka"..viz screenshot...UP
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No to, ze to bude fungovat i na jinych zarizenich, je celkem jasne, Mio jsou taky WM/WCE zarizeni, ale spise mi jde o tu legalitu pouziti MioMap na zarizenich jinych vyrobcu. Nejak marne hledam na strankach Mio, kde se volne ten navigacni soft prodava...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Jo to jo..ale to uz je jina diskuze Hlavne nemam zadne informace o tom za by se nesmela prodavat samostatne:!: A ani to neresim, ja ji proste mam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, at se koukam, jak koukam na stranky Mio, tak nikde nevidim, ze by mely produkt MioMaps...
    1. Tzn. uziti MioMaps na jinych zarizenich nez je zarizeni od Mio je nelegalni.
    2. Kdyz nemaji zadne VGA zarizeni, tak to asi moc na VGA zarizenich chodit nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    jj..asi na tom neco bude...podporu jsem taky hledal marne. Budu si tedy muset sehnat asi Navigon....nebo muzes Beechere doporucit nejakou slusnou GPS mapu:yes: )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To zalezi na tom, na co to budes chtit pouzivat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    16

    no, ale zase na druhou stranu
    http://www.mobiltown.cz/info/Navigacni-GPS-mapa-MIOMAP-V5-2008/
    http://www.citymobil.cz/produkt-mobil.php?prod=3506&PHPSESSID=1
    asi se to prodava normalne volne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zobrazení voleb menu.......
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 20:36
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:11
  3. Pocket PC Phone s VGA rozlisenim
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-12-2006, 23:23
  4. zobrazení aktuální rychlosti v levém menu
    Od killerGBU_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 20:05
  5. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 22:21