Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Nefunguje ActiveSync 4.1 přes bluetooth

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Mám problém s připojením ActiveSync 4.1 přes bluetooth, v pc mám službu ActiveSync na portu com3, když dám načíst služby v pda, které moje pc nabízí, tak mi nabídne pouze Serial Port, žádnou službu ActiveSync. Takže Active sync se nepřipojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Zmen ho na com 4...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    to nejde, v pc mi to nabídne jen com3
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ten COM3 jste vytvarel?
    BTW Jaky mate OS? Jaky BT manager na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Pres spravce zarizeni atd by to melo jit zmenit na 4...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Ten activesync si nastavil com3 sám při prvním spuštění konfigurace bt
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkuste vytvorit v BT manazeru na PC novy prichozi COM port a tento COM port pak nastavit v AS na PC a pak zkusit znova najit na PDA vas pocitac.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Zdravim, snazim se propojit svoje vario s notasem nebo PC pomoci bluetooth. Na notasu jsou WXP s SP2 a MS ovladace, na PC W2000 s SP4 s MSI ovladaci, na obou stejny usb key od MSI, na notasu sem mel ted pripojen pres BT iPaq 3870 a bezproblemu sem si jej sesynchronizoval na AS 4.1, jenze vario ne a ne se stale pripojit a je uplne jedno jestli to zkousim na notasu ci na PC...

    Snazim se o to jiz od soboty, za tu dobu sem progoogloval x webu a zde procetl snad vse co se tykalo BT&AS, vsude se krasne pise o tom jak si s paruji zarizeni, objevi se v seznamu sluzeb (na variu) activesync a pohoda, jenze me se tam objevi jen seriovy port (v pripade notasu, bodejt kdyz tam je poze MS ovladac jenz umi h...) a nebo seriovy port a hansfree sada (v pripade PS s MSI ovladaci), takze synchronizace mi proste pres BT nejde, ted se mi sice povedlo si z natasu neco poslat na vario a slo to .. ale AS neraguje stale

    Dokazete mi nekdo helpnout??? diky G
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    na tuhle stranku jsem narazil jiz v pondeli ale take mi nepomohla...
    proc to vario nema manazer od wimcomu?? ;(

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A zkousel jste to podle ni nastavit?
    1. Mate vytvoreny prichozi COM portu v BT Manageru na PC?
    2. Mate tento COM port nastaveny jako COM port v nastaveni pripojeni v AS na PC?
    Jinak se totiz ta sluzba AS pri parovani neobjevi.

    A proc by ho mit mel? Nechodi snad neco s nim? Co by vyresil Widcomm, kdybyste stejne nemel nastaveny AS na PC? Vubec nic. Taky by tu sluzbu nevidel a nedokazal to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Na PC mam MSI BT manager kde mam primo activsync port na com 4, AS je take nastaven na com 4, iPaq se spoji ale vario ne

    G
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A na tom notasu?

    EDIT: A mate mezi tim Variem a danym PC a NB vytvoreny partnership?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Tam je to na com 9 a s iPaqem to take spolupracuje ale s variem opet ne-e ;´(

    Jen pres irdu

    G
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Co ty partnershipy?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Automatický activesync přes bluetooth
    Od zahi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 16:54
  2. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 21:02
  3. Acer n30 - ActiveSync přes Bluetooth
    Od Rudolf Repka v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 14:57
  4. ActiveSync přes Bluetooth mi stále nefunguje
    Od Rudolf Repka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 16:34