Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: GPS a LOOX N520

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    mam problem jak s navigaci TT tak s GPS Locatorem. u TT se sice GPS rozblika, ale nechyti signal a u GPS locatoru se vubec nerozblika. dnes jsem byl u prodejce, ten tam neco nastavil, ale ze prej v krame neni signal(logicky) a venku ze to bude OK. za celej den se jeste ani jednou nechytil. jake ma byt spravne nastaveni portu u programu a u hardwaru a jaka ma byt nastavena rychlost aby to fungovalo? predem dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam FSC N560, me tedka GPS lokator zacal hlasit nejakou nesmyslnou chybu o nepodporovane instrukci nebo co.. pomohl mi az kompletni hard reset.. jinak az moc castokrat na muj vkus se stava, ze se diodka integrovane GPSky nerozblika a program (Lokator i TT) nenajde signal.

    Jinak aby tahle zprava k necemu byla, tak u N560 je spravny port COM8 a rychlot 9600 (treba to budes mit stejne).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    no me se TT rozblika ale Lokator ne. asi ho pudu reklamovat, nefunguje ani na ten COM8. nejde to GPS ovladat nejak manualne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus vypnout polozku v Nastaveni > Beam: "Receive all incoming beams" pokud ji mas zaskrtlou.. me to s ni neslo a sam Locator nekdy rekne, ze je to potreba udelat kvuli nejakemu sdilenemu portu myslim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Je pravdou ze vse se chova z pocatku tak nejak nestandartne divne - nevim cim je to dano.
    cize ad 1. nesmi byt zapnuto IR jinak to fungovat nebude.
    Pokud jste provadeli nejake nastaveni gps - doporucuji HR jednou jsem take nastavoval ale ackoliv jsem mel nastaveno dobre zarizeni jsem nerozbehal.
    Po HR instalovat Tom Tom.
    Spustit a prejit na:
    Zmenit predvolby
    Zobrazit stav GPS
    Konfigurovat
    vybrat - Ostatni kabelová zařízení
    Nastavit rychlost 9600
    Com 8
    Dat zarizeni tak aby videlo na oblohu - nejlepe volne prostranství (okno muze a nemusi stacit) a trpelive cekat - treba i vice jak 5 minut.
    Dalsi starty zarizeni jiz funguji rychleji a jdou i v mistnosti - alespon u 560 u 520 tomu tak nebylo.
    NIC JINEHO NA ZARIZENI NENASTAVUJTE v nastaveni gps neni treba nic menit a doporucuji nic nennastavovat ani nemenit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    asi lama dotaz, ale ten LOOX je tatovo a ja ho zkousim jenom rozchodit. jak se dela hard reset na LOOXech?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Koukni se SEM muj prispevek - jen upozornuji ze pich znamena pich a ne drzet stylus v dirce ale drzet jen tlacitka Tema jsem pred casem zamknul a ted jiz nemam moznost to opravit jelikoz jsem byl zbaven moderovani - bez vystrahy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    tak uz to chodi, vubec nevim jak sem to rozchodil, ale hlavne ze to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    36

    Nevím čím to je, ale po čase asi tak 14 dní mi vždy přestane GPS fungovat, nebliká prostě nic. HR to vždy vyřeší, ale nebaví mě pořád ho resetovat. Nevíte kde může bejt problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Loox N520
    Od Markéta v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 15:29
  2. LOOX n520 gps
    Od lutr84 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 15:04
  3. Problém s loox n520 a Tom-Tom
    Od mjancok v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 15:27
  4. Preview LOOX N520
    Od pdq v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 18:08