Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: MDA Vario a miniSD 2GB

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Má někdo zkušenosti s Variem a 2GB miniSD kartou? někde jsem četl, že vario vidí maximálně 1GB? Pokud to 2GB vezme, tak jakou značku karty vybrat?

    edit: sorry za překlep v nadpisu
    edit moderator: Opraveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nevidim duvod proc by nemohlo umet 2GB :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Pekny den, moje zkusenost je zatim (bohuzel) skutecne takova. Mam 2GB miniSD a Vario vidi jen 1GB. Ale nejen Vario, taky Motorola MPx220. V adapteru a ve cteckach pak neni videt vube, takze reklamuju. Zatim nemaji na sklade, tak cekam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    A co je ta miniSD za značku? Jestli to nejde ani ve čtečce karet, tak bych to viděl spíš na problém karty...
    Např. Sandisk na svých stránkách garantuje pro Vario max. 1GB ?! (respektive prý HTC uvádí max. 1GB)
    Má někdo další zkušenost s 2GB kartou? Co třeba právě ten Sandisk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    naformatuj kartu primo ve variu - treba v resco exploreru a mas po starostech
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Nepřihlásí se nikdo další, kdo má 2GB kartu do Varia? Potřeboval bych konkrétní data.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    nejdriv udelej co jsem ti psal,pak teprve res nejaky problem,zatim zadny nemas krom nenaformotovane karty :-D
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A jak se da v zarizeni pomoci prislusneho softu "naformatovat" neco, co neni v danem zarizeni vubec videt?.. Pokud se nebudeme bavit o starem MDA II a formatovani pomoci prikazu v bootloaderu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    nevim jak ty Milosi , ja pochopil ze vidi 1Gb .... a to je ten stejny problem jako s klasickou 2Gb SD
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha, tak jsem to mozna zle pochopil, myslel jsem ze 1 GB mu to vidi normalne, a 2 GB to nevidi vubec, jako by tam clovek tu kartu vubec nezasunul.. BTW, presne to mi dela interni ctecka pametovych karet v notebooku, a jsem z toho nepricetnej..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od Losos
    nejdriv udelej co jsem ti psal,pak teprve res nejaky problem,zatim zadny nemas krom nenaformotovane karty :-D
    Já zatím nemám ani Vario ani kartu, ale do obojího se teprve chystám. Tak zjišťuji jaké jsou možnosti.

    Chce to občas přečíst kdo daný diskuzní příspěvek přidal...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Mam 2GB miniSD Sandisk a zatim jede vse OK (cca tyden). Tomtom a dalsi aplikace povetsinou na karte a Vario tez vidi cele 2GB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    8

    Já mám 2 GB Apacer a není problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Moje "znackova" 2GB karta je "takeMS", asinic moc, ale na 1GB beha skvele :-). Stahnul jsem si resco explorer (dle rady Lososa) ve verzi 3.92 a marne hledam moznost formatovani, asi jsem mimoradne tupe zvire ... Pokud by me mohl nekdo inteligentnejsi trochu nakopnout ci placnout ploutvi... Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    Moje skusenosti s 2GB kartami su zaujmave. Po reklamovani A-data aj Apacer som dal kartu do Varia a cez WM5storage som tam nahodil vsetky potrebne data. Aj ked to chvilu trvalo, pretoze som zistil ze karty pravdepodobne dokaslala citacka. A takto to uz mesiac ide uplne bez problemov
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario a 4GB miniSD. Jde to?
    Od hrabe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 17:54
  2. MDA Vario a miniSD 4GB
    Od petr182 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 13:11
  3. VARIO nebere miniSD
    Od Elgner v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-07-2007, 07:40
  4. MDA Vario + 512MB miniSD
    Od jerrrynko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-06-2006, 22:03
  5. MDA Vario a ATP miniSD
    Od Gif v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2006, 09:42