ROM do Yakumo 300 GPS
Zkuste mrknout sem
Ahoj vsem, zkousel jsem prehrat ROM z 2003 na 2003SE. Dle navodu (viz. jine prispevky a odkazy), ale po vybrani polozky v menu: 1. WinCE... atd. se PDAcko zaseklo a uz se nehlo. Po HR mi normalne nabehly 2003 :( nemate nekdo podobnou zkusenost? v cem je problem? *.bin soubor jsem nakopiroval na prazdnou kartu, ta ale nebyla naformatovana.... muze to byt tim? diky za radu a mejte se fajnove
Já dostal Yakumo z němčiny do angličtiny, ale asi bych taky rád do SE. Jaký je rozdíl mezi Windows 2003 a Windows 2003 SE?
Jde o poslední verzi tohoto OS se všemi záplatami a s vychytanýmí chybkami. Rozdíl mezi jednostlivými verzemi je v řešení nekompatibility a funkčních závad, 2003SE s sebou přináší ještě několik dalších vylepšení.
Díky za precizní odpověď, asi již tolik po SE nebudu toužit, protože výrazné chybky nepozoruji, doplňky mám z ovladačů jiných výrobců (Sandisk Wi-Fi,...) a otáčení displeje stejně vůbec nepoužívám.
existuje na Yakumo 300 GPS 2003SE EN verze? a kde by se dala stahnout? nejak nemuzu najit v EN verzi.
vsiml jsem si ze je tez Yakumo 300GPS 2L a tam je uz naistalovana verze 2003SE (DE,EN?) ,v pripade ze tam je EN tak by se dala vytahnout a nahrat do starsi... jenom kde ji vzit.
pro zajimavost,v yakumu slape i 4Gb SD.
vsiml jsem si ze je tez Yakumo 300GPS 2L a tam je uz naistalovana verze 2003SE (DE,EN?) ,v pripade ze tam je EN tak by se dala vytahnout a nahrat do starsi... jenom kde ji vzit.
pro zajimavost,v yakumu slape i 4Gb SD.