Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Vario, Wizard, Qtek9100 - ROM 2.21.xx.xx

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    (pár zmínek tu již proběhlo)

    http://xda.o2.co.uk/downloads/Xda_Mi...2.21.4.101.exe

    Mohl by někdo ověřit zda má Smart Dialing již podporu češtiny? Zkoušel jsem poslední .dll od Samana, ale Smart Dialing se ani nespustil. Pak jsem to znovu přeinstaloval originálem a ejhle, čeština funguje. Ale možná jsem jen před tím něco zvoral ops: :sarcastic: .

    EDIT: Oproti verzi 2.17 již funguje nastavení fotoaparátu (kontrast, světlost, atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    ... ako Vám to funguje ... rad by som aj upgradnul mam Vario od CZ T-Mobile... je to rýchlešie (hlavne telefon) ... sú tam nejaké nové funkcie ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    ake su prosim vyhody nevyhody tejto romky oproti poslednej od qtek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já jí nedoporucuji. Zkousel jsem ji pred tydnem a jelikoz O2 mini ma jinak poskladane nejake znaky na HW klavesnici u nas je to rozhozene. Zkuste treba napsat na HW klavesnici pomlucku, podtrzitko a dalsi... Urcite nebudou tam kde by meli byt. Bohuzel ani sym.txt toto neresi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    stj stj je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    51

    hmm. a nema niekto z vas info kedy by mohla byt nova romka od TMO.CZ ? Ja som si Vario doniesol z ciech a teda neviem ako sa TMO stavia k vydavaniu novych ROM... A tej 1.6.2.3 by som sa rad zbavil, ale najlepsie by bolo bezproblemovo-keby nieco nove vydali priamo oni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Bohužel se musím přidat k Melinovi. Problém s klávesnicí mě netíží, protože ji nepoužívám, ale zase mám problém s gsm částí (výpadky, pomalost, atd.)
    Tak proto již stahuji další verzi 2.21.13.1 WWE - Dopod a doufám že bude stabilnější.

    download
    http://www.dopodasia.com/download/RU...A_WWE_Ship.exe

    další info
    http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=47959
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak jak to tak vypada, tak se vzdycky vyplati cekat na qtekovskou ROM, ty bejvaj nejstabilnejsi, co jsem mel pred tim i-mate, tak taky jsem mel potize..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Macula:
    Až na to,že ta ROM pro Dopod je asijská... Je tam angličtina vůbec ?
    Jinak já mám ve Variu už pár dní ROM od O2 a zatím si nestěžuji. Klávesnice mi nevadí a žádné výpadny vysílací části nepozoruji. Zatím největší stabilita s ROMek které jsem měl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od stj
    hmm. a nema niekto z vas info kedy by mohla byt nova romka od TMO.CZ ? Ja som si Vario doniesol z ciech a teda neviem ako sa TMO stavia k vydavaniu novych ROM... A tej 1.6.2.3 by som sa rad zbavil, ale najlepsie by bolo bezproblemovo-keby nieco nove vydali priamo oni.
    No, ja jsem psal do TMO, kdy bude a jestli se treba nechysta vydani nove ROM, nicmene mi sdelili, ze zadne takove informace nemaji a abych se obratil na autorizovany servis GSMobil. Tak jsem tam psal taky, ale odpovedi se nedockal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    To Saman:
    Možná máš pravdu, ale někdo tu chválil i kvalitu ROMek od Dopodu. Tak uvidím.

    To Jarda Lukas:
    S koncovkou WWE by měla být "engliš". Nejstabilnější jsem zatím měl 2.17 (Qtek). Bohužel, jak jsem psal výše, nešlo nastavování foťáku. Co se týče 2.21 (O2), tak někdy mám problém příjmout hovor - na zelený telefonek musím máčknout několikrát. Také jsem musel jednou provést SR aby naběhl signál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Hmm, jak se ti projevovala ta nefunkcnost nastaveni fotaku? Nebylo to videt uz v nahledu nebo az fotka byla nedotknuta? Me to totiz funguje bez problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Tak už je tam asiat DOPOD 2.21.13.1 Zatim je to nejrychlejší co jsem měl i start.Nestačil jsem se divit,že už po mě chce PIN.Uvidíme po naistalování různých "zbytečností" jak se bude chovat.K tomu se dostanu nejdřív večer.Tady je výpis exrom,co z toho tam cpát a co ne?
    LOCK:Enabled
    CAB: \Extended_ROM\Signed_ConnectionSpeedMax.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_MSN_SkipProxy.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_DisconnectButton_3s.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CVC_Registry_Wizard.CAB
    CAB: \Extended_ROM\CVC-PPC-AME-Dopod-601062.cab
    CAB: \Extended_ROM\Signed_CVC_Button_Fix_Wizard.CAB
    CAB: \Extended_ROM\P_DefaultHomePage_DopodAsia_Wizard_M ar08.CAB
    CAB: \Extended_ROM\P_pIE_Bookmark_Generic_DopSea_Wizard _Feb21.cab
    CAB: \Extended_ROM\MP_SmartDialing_enable_050915_signed .CAB
    CAB: \Extended_ROM\MP-Shortcut-MMS1-JAVA5XX-CV-051227.CAB
    CAB: \Extended_ROM\P_Version.CAB
    CAB: \Extended_ROM\Signed_UNI_AutoConfig_21110.sa.CAB
    CAB: \Extended_ROM\P_Sound-EMail-Sound_MSN-sequence_WizardDopodAsia_Wizard_Feb22.cab
    CAB: \Extended_ROM\P_TimezoneLocale_Generic_Wizard_Mar0 9.cab
    CAB: \Extended_ROM\P_Other_Conn_Settings.CAB
    CPY1:\Extended_ROM\Autoconfig.txt
    CPY2:\Windows\Autoconfig.txt
    LOCK: Disabled
    HIDE:Enabled
    EXEC:\Windows\Autoconfig.exe
    RST: Reset
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Změna se neprojevila ani v náhledu ani na fotce. Tak jsem pak zkusil nějaké ty caby od TM (něco k foťáku) a taky nic. Tak jsem pak ještě pro jistotu provedl HR a zase nic. 2.21 je v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    tak jsem take provedl upgrade na vyse zminenou romku od Dopodu.Jeste pred upgrade jsem udelal pro zkousku zalohu pomoci SPB Backup v predchozi romce 2.17. Upgradnul jsem zarizeni a zkusil restore. Perfekni...Vse funguje a zatim jsem nenasel jediny problem. Samozrejme i smartdialing je funkcni.
    Toto pisu jen pro ty co vahaji s upgrade kvuli cele te masinerii vse znovu instalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    to melin> a oplati sa upgradovat z Qtek 2.17. Ake ma tato vyhody?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SoftKey CZ VARIO,QTEK9100
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2006, 11:51
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 13:42
  3. problem s "odpadavajici" SD kartou na Qtek9100 (wizzard, vario)
    Od JecminekMaselnik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 20:37
  4. Jak zaměnit ROMky u MDA Vario a QTek9100, lze je přefleshovat?
    Od Martin Kubečka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 20:12