Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Mio A 701 - po instalaci softu zamrzá

  1. #1
    amazoon_ce4you
    Guest

    Zdravím, prosím radu, se zamrzlým Pda. Po instalaci softu, mi při startu zamrzá. Prosím o radu jak udělat hardwarový reset, vytáhnout baterku nepomáhá. Jsem ůplný začátečník a nějak se v tom nevyznám. Moc děkuji za jakoukoliv radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Pokud to ještě potřebuješ, našel jsem tohle
    1. Vypnout zařízení.
    2. Stisknout a držet tlačítko snížení hlasitosti a ve stejnou dobu stisknout
    a držet tlačítko pro ukončení hovoru - červený symbol telefonu.
    3. Zařízení by mělo začít vibrovat, když to udělá uvolnit tlačítka, hotovo.

    Je to popsáno na Modaco fóru.
    Snad ti to pomůže.
    Jak jsi spokojen s Miem, poděl se o zkušenosti, chtěl bych si ho koupit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Mně začal zamrzat, kdykoliv přistoupí nějakej soft na GPS. Už nevím co mám s tím dělat. Na začátku pomůže soft reset a potom zamrzne systém i po resetu. Následuje hard reset. Jestli někdo má to samý nebo ví co s tím, tak poraďte. Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od unmasked
    Mně začal zamrzat, kdykoliv přistoupí nějakej soft na GPS. Už nevím co mám s tím dělat. Na začátku pomůže soft reset a potom zamrzne systém i po resetu. Následuje hard reset. Jestli někdo má to samý nebo ví co s tím, tak poraďte. Díky za pomoc.
    Problém vyřešen. GPS je stále na COM2-19200 b/s i když v nastavení nastavím COM4 a MDA restartuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    31

    Předem prosím o ohledy, protože toto je moje první zařízení tohoto typu (myslím tím PDA) a mám ho dva dny. Píšu tento dotaz proto, protože jsem si nainstaloval Sunnydays z přiloženého cd a krásně to šlo, zobrazovalo se to jak mělo. Pak jsem si to ale svou, doufám prozatímní, neznalostí smazal a po opětovném nainstalování mám pouze ikonku a po tapnutí se nic neděje. Po první instalaci se měto ptalo na restart podruhé nic. Snad jsem to vysvětlil a umístění do této diskuze není úplně mimo mísu. Prosím o pomoooooc.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od amazoon
    Zdravím, prosím radu, se zamrzlým Pda. Po instalaci softu, mi při startu zamrzá. Prosím o radu jak udělat hardwarový reset, vytáhnout baterku nepomáhá. Jsem ůplný začátečník a nějak se v tom nevyznám. Moc děkuji za jakoukoliv radu.
    Pro reset do tovarního stavu stačí následující:

    stlacite tlacitko hlasitosti horni+dolní+reset

    FOX
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    10

    Udelal jsem tovarni reset WM zacne nabihat a potom se objevi na horni liste POP-UP MENUS a nic se nedeje kdyz tapnu na displej.??????
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. zamrzá v 07:01 h? známý důvod?
    Od audis v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 15:59
  2. TyTN - zamrza a neraguje
    Od Mashe v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 12-02-2007, 09:46
  3. TyTN zamrzá
    Od matejcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 17:35
  4. QTEK8310 - preflashovanie, zamrza
    Od vklacan_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 13:01