Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: tel.seznam-jak nastavit zobrazení(jméno+příjmení)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    Nevíte někdo jak se dá ten seznam prohodit? Uplně nejradši bych byl kdyby PDA zachovaval sled slov presne tak jak ho napisu u noveho kontaktu, a jeste jsem neprisel na to jak nejak hromadne spravovat kategorie u kontaktu. predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Se standardnim adresarem toho moc udelat (asi nejde). Outlook na to ma "Zaradit jako" a nektere adresare pro PDA to pak podle toho tridi a dokazi i tuto polozku editovat jako "File As". Standardni adresar ve W2003SE to ale bohuzel neumi. Z me zkusenosti to urcite zvlada PocketInformant (ktery krome toho zvladne asi cokoliv) nebo napriklad ContactBreeze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    vyzkousim uvidim.,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Tak nad tím jsem koumal a zjistil jsem pouze to, že když napíšeš do kontaktu Jméno Příjmení, tak v seznamu kontaktů se to řadí Příjmení,Jméno. Žádný jiný vifikundace se s tím dělat nedají. Nebo snad ano?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    no jenze ja to nechci prijmeni a jmeno......chci to presne v tom poradi v jakem to tam zadam ( takze kdyz si ulozim cislo SKODA SERVIS JELINEK....tak se mi to ukaze jako JELINEK,SKODA ( a servis je vlastne prezdivka) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    0

    Prostě si to upravit na desktopu v Outlooku přes "Zařadit jako", přesně jak psal GeorgeCZ. Pak se to v kontaktech zobrazuje a řadí podle toho, aspoň na Win2003 a SE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    pocket informat nepodporuje WM5 (neda se ani nainstalovat)

    contact breeze zatim testuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Existují dvě možnosti jak docílit vámi požadovaného:

    1) Pokud používáte stolní outlook, pak se kontakty po synchronizaci do kapesního outlooku uloží tak jak máte napsáno ve stolním outlooku v kolonce "zařadit jako"

    2) Jde to obejít přímo v kapesním outlooku a to tak, že když vkládáte nový kontakt, je potřeba v kolonce "jméno" ťapnout na malou šipečku vpravo (viz. obr. 001) a následně jméno a příjmení zapsat jen jako jméno (viz. obr. 002)

    -----------------------------
    EDIT: Omlouvám se, ale obrázky jsou dvakrát. Prosím moderátora o smazání dvou z nich.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00137431_001_RIDR.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 196.8 KB 
ID: 4504   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00137431_002_EWug.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 211.8 KB 
ID: 4505   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00137431_001_VwqQ.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 21.8 KB 
ID: 4506   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00137431_002_DoDK.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 24.0 KB 
ID: 4507  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    to s tou sipeckou vim....ale neni to uplne to prave, pak by me zajimal dalsi soft ohledne tel seznamu kterej umi vse odeslat treba do t610ky sonyericsona
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    PI na WM5 samozrejme nainstalovat jde... Zkusoul jsi tento .CAB?
    http://download.pocketinformant.com/...nglish.WM5.cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od SpeedyTuning
    pocket informat nepodporuje WM5 (neda se ani nainstalovat)

    contact breeze zatim testuju
    Ále podporuje, jen to chce hodně hledat. Je to verze 2005 v4, či tak nějak. Je to na jejich site.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. změna pořadí jméno, příjmení v kontaktech
    Od ipaqman33 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 15:31
  2. Lze nastavit PROGRAMS na jiné zobrazení než ICONS?
    Od JiH_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 13:59
  3. Padání pocket IE pri zobrazeni www.seznam.cz HP4700
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-10-2004, 13:42