Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Nový Pocket Informant 2005 R5

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Tak jsem neodolal a též jsem nainstaloval.
    Ikony a čeština v pořádku :-) . Problémy jsem zaznamenal v kontaktech, rozhozené rámce při zadávání kontaktů, při měsíčním zobrazení nelze přepínat mezi zobrazení ikon nebo textu událostí, to samé v dalším panelu, sledování zvolených kategorií.
    Původní verzi jsem odinstaloval a provedl jsem soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Na LOOXi 720 stále bez konkurence. Poděkování za česká menu.
    Písmenová ABC lišta pro rychlejší výběr české znaky stále nerespektuje. Jako dřív je to nutné dodělat ručně. Podobně i abc tlačítko ve Vyhledávací liště.
    V další verzi? Když už se povedla tahle...
    Což je obrovský úspěch! :yes:

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pocket Informant sice neumožňuje požívat v ABC liště čtyři písmena, ale zato je jich možné použít více, takže ABC lišta může vypadat například takto:

    [HKEY_CURRENT_USER\Char]
    "0"="#ab"
    "1"="cčd"
    "2"="deé"
    "3"="fgh"
    "4"="ijk"
    "5"="lmn"
    "6"="oóp"
    "7"="pqr"
    "8"="řsš"
    "9"="tuú"
    "10"="vwx"
    "11"="yzž"

    Soubor, který musíte upravit v libovolném editoru je na Pocket PC
    \My Documents\WebIS\ABCBarChar.txt
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Je možné v PI ke každému kontaktu jiný vyzváněcí tón? Standardní outlook to umí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Zdravím. Nevíte prosím jak nastavit, aby Pocket Informant se sám spouštěl po startu? Mám jej integrovaný do outlooku. Pokud hledám v kontaktech tak je spuštěný, jakmile je zavřu, zavře se i Pocket Informant. Pak mě neupozorňuje na schůzky. Díky za radu ...

    PS: český manuál by nebyl???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, zda chápu přesně otázku, ale jde nastavit, že PI je jako defaultní PIM aplikace v PDA. A k tomu vypínání - nemáš ho instalovaný na kartě?

    Český mauál není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Mám, ale neupozorňuje mě na schůzky. Asi před měsícem jsem používal demo a to vždycky po startu zobrazilo stránku se schůzkami. Když jsem ťapnul na křížek, spadlo to dolů na lištu. Pořád tam bylo to kolečko. Co jsem zaplatil, tak nic se neděje ... hi. Mám po reinstalu. Tak nevím, co všechno nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ad upozorňování
    Zkus použít Check Notofications - program pro zobrazení notifikací, který červeně odliší duplicitní notifikace a jedním tlačítkem v něm také duplicitní notifikace smažete. Notifikace je operačním systémem Windows Mobile založena interně vždy, když potřebujete systému "říci" - v určitou hodinu nebo po výskytu nějaké události (třeba probuzení systému) něco udělej (zapni budík, spusť program...).

    Nevím, jaké máš PDA, ale raději bych nainstaloval PI do PDA a nikoli na kartu. Při instalaci by se to mělo zeptat, zda použít PI jako defaultní aplikaci (dej ano). Nevím, proč chceš, aby se PI spouštěl ihned po startu - vždyť ho nemusíš vypínat a pokud si ho nastavíš jako default, spustí se po kliknutí, např. na kontakty, automaticky.

    S dalším nastavováním bych si hlavu nelámal. Já jsem jen upravovaval velikost fontů a nějaké drobnosti. Nastavení od výrobce myslím většině uživatelů bude více-méně vyhovovat. A teď když je PI v CZ, tak už je to "brnkačka". Stačí si k tomu jedno odpoledne sednout, ujasnit si, co od programu potřebuji a pak si to na něm nastavit. Při větším pokusničení metodou pokus omyl doporučuji si změny zapisovat, popř. při velkém rozhození udělat hard reset - je to zpravidla rychlejší, než se patlat s celým přenastavování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Díky vyzkouším .....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pocket Informant 2005 R3
    Od Shanti v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 15:09
  2. Problém s Pocket Informant 2005
    Od Neo Jedi v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 17:36
  3. Pocket Informant 2005 R4 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 07:55
  4. Pocket Informant 2005 R2.1
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 04-09-2005, 18:46
  5. Pocket Informant 2005 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 09:16