To je sice mozne, ale ne kazdy ma moznost platit kartou na Inetu, ze...![]()
To je sice mozne, ale ne kazdy ma moznost platit kartou na Inetu, ze...![]()
Tak v pondělí objednáno z aximcases baterie Mugen 1800mAh a pouzdro black/red Sena a dnes je to tu.Sice menší zádrhel, bylo objednáno i s clipem na opasek a ten tam nebyl,na vyřešení problému stačili dva maily na customer service a ještě dnes posílají a bylo to i s omluvou za způsobené problémy. Tomu říkám přístup obchodníků jo jo kdyby to tak fungovalo i u nás,radost nakupovat:yes: :sarcastic:
Připojuji se v plném rozsahu. 26.4. jsem u nich objednal téměř to samé co kolega Maculak a dnes mi to pošta doručila, včetně toho clipu na opasek a poukazu na 15% slevu při příštím nákupu.Původně odesláno od maculak
kde se da nejak rozumne schrastit ta folie brand o ktere tu vsichni basni samozrejmne ve CR obchode ??
Da, kdyz se podivate o stranku zpet.
ok sorry ten ahmobile jsem prehlidl nejak jsem koukal po aktivnich URL odkazech
Nevite, jestli se da nekde v CR koupit tohle pouzdro: http://www.aximcases.com/store/detail/cox50.html ? Diky
Tezko...
Prosim Vas, nevite, kde bych mohl koupit jenom ten konektor, do ktereho se strka napajeni? Jeden mam z origos baleni, ale chtel bych minimalne jeden navic, a to do auta.
Folii na displej uz mam, pouziju jednu svoji rezervni z hx4700, jen ji musim lehce ostrihnout, snad to pujde dobre.
Pouzdro se mi libi od senacases, jak jinak a jake jine, ze?
Mozna jeste nejakou baterii, asi tu 1800..
A USB sync kablik, kterej i nabiji...
Jeste jednu otazku, mate nekdo k x51v nejakej CF USB host? Koukal sem na http://www.ratocsystems.com/english/products/subpages/cfu1u.html a vypada to celkem "pouzitelne".... prosim, nekomentovat ve smyslu "na co?", zajimaji mne jen prakticke zkusenosti, predevsim ve spojeni s USB hdd...
Diky
Tu redukci budou mit v www.edn.cz, jak jsem jiz psal. Originalni prislusenstvi tam.
Pouzdro Senacases a baterii Mugen 1800 mAh na www.aximcases.com.
USB Sync kablik bych zkusil u AH Mobile, delaji Brando, tak by to snad mohli mit...
Na nejakem videu jsem ten CF USB Host videl chodici s krysou, klavesnici, USB HDD atd, ale prave narazime na to "k cemu USB host", kdyz vse lze resit bezdratove a nevim o nikom tady na foru, ze by to mel...
Nemluve o cene 139 USD za zbytecnost... :sarcastic:
Dekuju za odpoved, pak jsem se dival spatne, pac mam pocit, ze jsem to vsude videl s adapterem, ale ja bych chtel jen konektor...
K tomu USB hostu, presne proto jsem tam psal, ze nechci polemizovat nad tim, na co to pouzit. Ne vsechno si kupujeme proto, ze to potrebujeme, ale proto, ze to chceme.
I tak diky.
Chapu, ze zeny jsou marnive, ale chlap? :sarcastic: :O
Nekupoval jste někdo synchronizační kabel k Axim X51v? Od Dellu ho nabízejí za 550,- Kč bez DPH + 250,- Kč doprava (nejspíš taky bez DPH), což se mně, vzhledem k tomu, že tady je za $13,45 + $9 doprava, zdá docela dost...
A brani ti snad nekdo si to koupit jinde?
Brání mně v tom to, že na to potřebuju daňový doklad v Kč, protože na fakturu v dolarech by asi na ministerstvu koukali divně, že. A v tom, abych to vzal za ty nekřesťanské peníze přímo od Dellu, mně brání nutkání neutrácet zbytečně peníze daňovým poplatníkům.