Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Active Sync

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    Doufam že tady tedle porlbém ještě nebyl, nějak sem nenašel: včera se ke mě konečně dostala N311ka, ale mám šílený trable s active syncem - ta mrcha se snaží pořád syncovat, jen co dám PDA do kolíbky a to i když ho vypnu, prostě jednou za 3-5 minut si ho oživí a začne... Dost mě to ****, nešlo by to někde vypnout jinak než schozením celýho AS? Nastavení sem prolez horem dolem a nikde sem nic takovýho nenašel AS 4.1

    A ještě 2 věci (nepatří to do týdle sekce, ale nechci zakládat zbytečně další diskuzi):
    - V Notes mi to pořád zobrazuje všechny složky, jak z karty, tak z dokumentů - nešlo by to nějak zredukovat, aby to zobrazovalo třeba jen složky v nějakym konkrétním adresáři? Prostě jako to bylo v palmu, všechno někde a na výběr jen kategorie který člověk chtěl... A de nějak určitou notes dát pod heslo??
    - Dát složku s dokumentama by default na kartu asi nejde, co? (Něco v tom smyslu sem našel, ale nebylo to zrovna o WM5.0,takže se jen ujišťuju) Ideálně aby ji to i syncovalo )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ad AS
    Použij tento návod Milana Švece a nakonfiguruj si plán synchronizace na ruční nebo jak je libo. Návod je sice pro smartphone, ale část, kterou potřebuješ, funguje i pro PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    supr, to vypadá jako přesně to co sem potřeboval sem se divil, že tam nikde to nastavení není a ono se objeví až při zadání exchange... blbej výmysl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ad dokumenty na kartu - tohle jsem někde našel, ale nezkoušel jsem:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows CE Services]
    Mofify\Create the following:
    String Bane: FileSyncPath Value: \SD Card\My Documents
    Simply create a root folder on your storage card named: My Documents.

    Používám MobSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    supr, taky to funguje teda aspoň ty dokumenty, co si hodim do toho adresáře co se má syncovat to háže na kartu... bohužel, když tam přemístím třeba notes, tak ty už nesyncne, ty jen když sou v paměti... ale aspoň něco

    ještě dořešit to aby mi to v notes nezobrazovalo všechny adresáře z paměťovky ale jen ty z documents v PDA a budu spokojenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ad AS
    Použij tento návod Milana Švece a nakonfiguruj si plán synchronizace na ruční nebo jak je libo. Návod je sice pro smartphone, ale část, kterou potřebuješ, funguje i pro PDA.
    sakriš... neměl sem čas to moc zkoušet, ale myslel sem, že to zabralo... bohužel... furt si ho ta mrcha zapíná jak chce a to i když sem si v tom plánu dal manuálně... mžůe to bejt tim, že sem si tam nechal ten exchange server? (používám mail2web)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Active Sync 4,5 CPU
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2007, 02:26
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  3. Jak na Active Sync 4.1
    Od billykid_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2006, 08:51
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 09:55
  5. Active Sync
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 19:11