Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Asus A620 + GO telefon

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Ahojky může mě někdo poradit kde se dočíst jakým způsobem lze nastavit PDA abych se mohl připojit k internetu pomocí GPRS? Potřebuji poslat občas nějakou poštu a pomocí CSD je to dosti drahá záležitost.Telefon SIEMENS S 45 připojuji k ASUSU pomocí infraportu. Díky

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Ahojky může mě někdo poradit kde se dočíst jakým způsobem lze nastavit PDA abych se mohl připojit k internetu pomocí GPRS? Potřebuji poslat občas nějakou poštu a pomocí CSD je to dosti drahá záležitost.Telefon SIEMENS S 45 připojuji k ASUSU pomocí infraportu. Díky
    Zde najdete vysledky vyhledavani nastaveni GPRS na palmare.cz. Do sveho PDA musite samozrejme nastavit hodnoty doporucene pro Eurotel Go. Screenshoty rovnez budou souhlasit jen castecne nebot se vetsinou jedna o zarizeni s PPC2002 (popr. PalmOS) a ne WM2003. Obecne ale by vas mely tyto navody uvest do problematiky a posunout o neco dale. Pokud by se vam pripojeni nedarilo sprovoznit, ozvete se znovu.

    PavelR.



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Off topic 2VILIAM:
    Jaky je ten Asus A620??? Dost silne o nem uvazuji, ale nemel jsem moznost se nikoho zeptat na dojmy z uzivani a recenze na nej sem taky este nenasel. Tak kdyby jste se podelil, byl bych moc vdecny. Zajima me co se vam na nem libi a co "proklinate".

    P.S. At to administrator pripane presune do jine sekce, kdyby to tu moc vadilo.

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    Ahojky může mě někdo poradit kde se dočíst jakým způsobem lze nastavit PDA abych se mohl připojit k internetu pomocí GPRS? Potřebuji poslat občas nějakou poštu a pomocí CSD je to dosti drahá záležitost.Telefon SIEMENS S 45 připojuji k ASUSU pomocí infraportu. Díky
    ... zde jsou nastaveni pro Eurotel GO a GPRS; ve zkratce i zde:

    Prikaz pro modem: +cgdcont=1,"IP","gointernet"
    DNS: 160.218.10.201 popr. 194.228.2.1
    IP adresa: dynamicka
    Vytacet *99# (tel. Siemens *99***1#)
    Heslo ani uzivatel. jmeno nevyplnovat

    Pro VILIAM: tak co, chodi Vam to pripojeni?

    PavelR.

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Takže po dlouhém trápení a hledání jsem dospěl k částečnému úspěchu. Sice se mě nepodařilo připojit se pomocí GO, kde tvrdí že je vše zapojeno v pořádku. Bohužel internet přez GPRS nejede stále. Půjčil jsem si však TWIST kartu na které nebylo GPRS aktivováno. Jeden telefonát na operátora a do dvou minut mě GPRS zapojili a operátorka dala číslo 4684 na technika nehlasové služby, který mě údajně pomůže nastavit mé PDA. Ani jsem ho nepotřeboval protože stačilo změnit příkaz pro modem na +cgdcont=1,"IP","internet.t-mobile.cz" . Vytáčené číslo je stejné jako pro GO. Více nebylo třeba nic nastavovat a světe div se ono to jede bez problémů ihned. Opravdu mě tentokráte T-mobile mile překvapil. Ještě jednou díky Pavlovi R. za pomoc. Opravdu jsem se vyškolil a s jeho pomocí postoupil o krůček dál.

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    A naposledy ještě k připojení A620 + GO. Po dlouhém přemlouvání jsem přesvědčíl operátorku aby mě deaktivovali a opět aktivovali GPRS. Přsto že mě ujišťovali, že služba pracuje správně a nemá to žádný smysl, světe div se Spojení nyní funguje bez problémů.

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    ...přesto že mě ujišťovali, že služba pracuje správně a nemá to žádný smysl, světe div se Spojení nyní funguje bez problémů.
    ...docela mne prekvapuje, ze to stalo tolik premlouvani . Jak jsem jiz rikal (viz nas tel. rozhovor), vim o spouste lidi, kteri meli u Eurotelu s aktivaci gprs naprosto stejny problem - tj. museli operatora infolinky pozadat o reaktivaci teto sluzby. Z toho duvodu bych ocekaval, ze operatori nebudou klast az tak velky odpor.

    Hlavni je, ze ted vse funguje jak ma ...

    PavelR.



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od VILIAM
    A naposledy ještě k připojení A620 + GO. Po dlouhém přemlouvání jsem přesvědčíl operátorku aby mě deaktivovali a opět aktivovali GPRS. Přsto že mě ujišťovali, že služba pracuje správně a nemá to žádný smysl, světe div se Spojení nyní funguje bez problémů.
    Tak tohle me nenapadlo, kdyz sem si hral s GPRS na GO a neslo mi to. A to sem mel vse spravne (myslim) bo na Oskarovi to jelo a ti maji t Eurotelem hodne podobne nastaveni. No zkusim a uvidime

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... je mozne, ze se problemy s aktivaci GPRS uu Eurotelu tykaji jen urcitych HLR databazi a tudiz jen urcitych regionu (napr. Brno atd.) ... jak jsem jiz psal, v mem okoli neznam nikoho komu by tato sluzba slapala napoprve prave kvuli chybne aktivaci ... Kazdopadne, toto je urcite prvni vec, po ktere bych patral pokud nefunguje GPRS pripojeni. Docela uzitecne je i po urgenci u operatora a nasledne reaktivaci, vytahnout na par sekund SIM z telefonu a nechat ji tak pri dalsim prihlaseni do site opetovne nacist z HLR veskera data
    .
    PavelR.

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno tak rozchodit GPRS u Oskara mi dalo celkem zabrat... Porad to neslo a neslo, vyzkousel jsem uplne vsechna mozna nastaveni a nic. Pak jsem vse vratil na nastaveni doporucovana Oskarem - porad nic. A pak asi o 3 hodiny pozdeji se to zniceho nic rozjelo...

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Ta ja to rozchodil na poprve. Ale diky Oskarove politice v GPRS s tarify sem za blbou starnu na test zacvakal 30Kc Tohle Oskar fakt nevychytal.

Podobná témata

  1. Asus A620 + CF + Bluetoth
    Od pecans v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 12:00
  2. Asus A620
    Od pecans v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 10:02
  3. Klávesnice k Asus A620 + Asus A716??
    Od mad.hat v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-03-2005, 16:53
  4. Jaký je nejvhodnejsi telefon pro propojeni s A620 pres infra..??
    Od habitat3 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-09-2004, 18:54