Heroes of MM jsou Tu!!!!
Konečně se objevila alfa verze HOMAM. Jásejme!
Mno já bych tolik nejásal.. Možná je nová verze ale ne ke stažení.. :D Nefunguje jim download.. :sarcastic:
..a nevim jak z toho zdrojáku dostanu požadovaný *.rar.. :D
..a nevim jak z toho zdrojáku dostanu požadovaný *.rar.. :D
Tak jsem si stáhl ten *.rar., rozbalil, soubory nakopíroval do jedné složky a spustil hmm_ppc.exe. Objevila se mi světle modrá obrazovka, která pak zčernala a dál nic, pomohl jen softreset. Tak nevím, jestli je chyba někde v mém Looxu nebo se to třeba nesnese s RealVGA.
me to jede moc hezky a graficky to vypada moc pekne
2atomion:klikni na downloads pravym mysidlem a dej ulozit odkaz jako ....
2atomion:klikni na downloads pravym mysidlem a dej ulozit odkaz jako ....
2duffioso: Moc dík.. sem lama.. :))
Ta hra je naprosto super.. A grafika je taky krásně propracovaná..škoda že si ji na tom malinkatym displeji tolik neužiju.. :D
Ta hra je naprosto super.. A grafika je taky krásně propracovaná..škoda že si ji na tom malinkatym displeji tolik neužiju.. :D
Jsou vyborny, uz se tesim na verzi s hotseat multiplayer
[QUOTE]škoda že si ji na tom malinkatym displeji tolik neužiju.. [/QUOTE]
Mel sis nechat to pda cos mel, ale to je ciste jen muj nazor, ja bych do compactu nesel
[QUOTE]škoda že si ji na tom malinkatym displeji tolik neužiju.. [/QUOTE]
Mel sis nechat to pda cos mel, ale to je ciste jen muj nazor, ja bych do compactu nesel
me funguje vyborne (MDA III) .. ale je to spis testovaci verze .. nejde kouzlit (ale pocitac zda se muze), nejde autokombat ... a dalo by se pokracovat ... ale doufejme ze v dalsi verzy pujde .. vypada to skvele
Tak konečně je to tady. To bylo první co mě napadlo, když jsem to uviděl. A musím říct, že to čekání stálo za to. Je to opravdu bomba. A když si uvědomím, že se to bude pořád zlepšovat a zlepšovat ....
Prostě jsme my HRDINOVÉ dosáhli nirvány. :D
Prostě jsme my HRDINOVÉ dosáhli nirvány. :D
V diskuzi prosim pokracujte v puvodnim topicu HoMaM. V teto chvili nevidim sebemensi duvod zakladat nove tema. ;)