Sluníčkové ce4you (motýlkové)
No konecne,doufam,ze se pocasi bude ridit nasim logem a nebude trucovat!Uz to bylo umorny a ten zasnezenej vrcholek kosoctverce me pri pohledu z okna mirne receno stval,jako by urcoval dalsi prubeh nekonecny zimy!Super:-)
Timto prohlasuji letosni zimu za ukoncenou, bez odvolani:) Slunicko si nechame na leto, k jaru se vice hodi motylek...
[QUOTE="Pavel Koza"]..k jaru se vice hodi motylek...[/QUOTE]
Presně takového motýlka má kolega vytetovaného na rameni....
Presně takového motýlka má kolega vytetovaného na rameni....
Jj, taky jsem dnes zajásal, jak nám to posle loga krásně vychází... no a na příští týden samé dobré predikce, žádný mráz, žádný sníh... jásejme:)
A ja uz si rikal, jestli se ce4you nespojilo s MSN... :D
Btw. snih, zima ap. rulezz :yes: Ale letos uz toho bylo fakt dosti... :cool:
Btw. snih, zima ap. rulezz :yes: Ale letos uz toho bylo fakt dosti... :cool:
[QUOTE="MRH"]... no a na příští týden samé dobré predikce, žádný mráz, žádný sníh... jásejme:)[/QUOTE]
Jak Žádný mráz, žádný sníh? Leda že byste vzali lopaty a přijeli s tím půl metrem, co mám na zahradě něco udělat.
Jak Žádný mráz, žádný sníh? Leda že byste vzali lopaty a přijeli s tím půl metrem, co mám na zahradě něco udělat.
[QUOTE="ipf"]Jak Žádný mráz, žádný sníh? Leda že byste vzali lopaty a přijeli s tím půl metrem, co mám na zahradě něco udělat.
[/QUOTE]
Ach jo, uz jsem si zase vsiml zmeny loga az po precteni diskuze :oops:
Ipf: U nas taky jeste jsou zbytky snehu. Ale hlavne obrovska kvanta vody. Skoro zacinam mit strach, aby se misto motylka brzy neobjevila kapka :sarcastic:
[/QUOTE]
Ach jo, uz jsem si zase vsiml zmeny loga az po precteni diskuze :oops:
Ipf: U nas taky jeste jsou zbytky snehu. Ale hlavne obrovska kvanta vody. Skoro zacinam mit strach, aby se misto motylka brzy neobjevila kapka :sarcastic:
[QUOTE="CommanderZ"]...Ipf: U nas taky jeste jsou zbytky snehu.... [/QUOTE]
Jaké zbytky sněhu? Takhle vypadala cesta před týdnem:
Jaké zbytky sněhu? Takhle vypadala cesta před týdnem:
A já sem si řikal co je to tam u toho loga za hnědo-černou věc.. :D A on to motýlek.. Ten od MSN by se tam hodil víc ale je to bohužel TM... :sarcastic:
Tak to vypadá že se počasí tím logem neřídí.. :(( :mad: :sarcastic: To by to logo muselo být celé v dešťových kapkách.. :? Viděl už někdo letos motýlka?? Já leda tak na obrázku.. Ale snad se to změní a bude to venku vypada stejně jako na logu ce4you.cz..
[QUOTE="ipf"]Nejen u nás méme zimy plné zuby ;) .[/QUOTE]
Tvoje prace :O to jsem ani nevedel..:sarcastic:
Tvoje prace :O to jsem ani nevedel..:sarcastic:
Ahj. Pavle. Jak tak koukám z okna a na logo ce4you, tak si říkám, že už je asi čas na změnu. Aby ten motýlek neumrzl ;)
Byl jsem včera u Pavla na návštěvě a nějací motýlci tam lítali. Pavel, když je viděl, tak za nimi běhal a tleskal jim. :D