Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: neviem nainstalovat TomTom 5.0 na A636

  1. #1
    vicky_ce4you
    Guest

    kupil som si Asus A636 a neviem nainstalovat TomTom 5.0. Pri instalacii cez PC mi na PDA vyhodi hlasku: "Instalace programu TomTom Navigator.CAB se nezdarila."

    je jedno kam ho instalujem. :-(

    Poradte pls.

  2. #2
    vicky_ce4you
    Guest

    uz mam TT 5.21 zda sa...



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Instalace TT na jakekoliv PDA je naprosto standartni a jednoducha, delal jsem jiz uz x-krat. Pripojeni PDA pres Activesync a na PDA spusteni instalacniho souboru, pro zbytek staci cist co rika pruvodce instalaci.

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Milane, na WM2K3(SE) mozna, ale ne tak na WM5. Vlastni instalator TT se nejak nema moc rad s WM5... :?

    Pokud to bude stale padat, tak nahrat z updatu 5.21 ttn.cab (ktery je v nejakem podadresari rozbalene instalace) + z instalacniho CD TT5 z adresare voices soubor cesm.cab do PDA a spustit instalaci ttn.cab a pak cesm.cab. Doporucuji instalaci na kartu. A pak na kartu pres ctecku karet nahrat mapy a voila! TT5 na WM5 naprosto bez problemu...

    Mne takto chodi i TT5.1...

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Tak to se omlouvam, s WM5 nemohu slouzit, ale myslel jsem, ze v tom nebude takovy problem :no:

  6. #6
    vicky_ce4you
    Guest

    Beecher, perfektne! dakujem moc, funguje.

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od beecher
    Milane, na WM2K3(SE) mozna, ale ne tak na WM5. Vlastni instalator TT se nejak nema moc rad s WM5... :?

    Pokud to bude stale padat, tak nahrat z updatu 5.21 ttn.cab (ktery je v nejakem podadresari rozbalene instalace) + z instalacniho CD TT5 z adresare voices soubor cesm.cab do PDA a spustit instalaci ttn.cab a pak cesm.cab. Doporucuji instalaci na kartu. A pak na kartu pres ctecku karet nahrat mapy a voila! TT5 na WM5 naprosto bez problemu...

    Mne takto chodi i TT5.1...
    Je pravda ze to nekdy na nekterem blbne. Me to jelo napoprve subydup
    ale vcera jsem to instaloval kolegovi a slo to az napotreti po dvou resetech a vymazani obsahu PDA



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    S tim postupem, co jsem napsal, to nainstaluji kamkoliv, co ma WM5 a nemusim se trapit, jestli se to chytne, ci nikoliv...

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Urcite ano, ja popisoval jen ze jsem to na svuj instaloval bez sebemensich problemu, ale az vcera jsem zjistil ze na jinem to nejde tak v poklidu jak na mem.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Preji vsem hezky vecer a chtel bych poprosit nekoho zkusenejsiho nez jsem ja, jestli by mi detailneji nemohl vysvetlit postup instalace TomTom 5.0 na A636 s WM5. Mel jsem N35 a bez problemu mi instalace sla, bohuzel si jej ode mne nekdo bez dovoleni zebral na vzdy a tak jsem byl nucen zakoupit novy PDA a rozhodl jsem se pro a636, bohuel rozdil mezi oper systeme 2003 a 5 mi nic nerika a tudiz jsem netusil ani nasledne problemy s instalaci. Z Clanku pana BEECHERA jsem pochopil , ze to nejak asi jde, lec bohuzel nejsem tak zkuseny a nepochopil jsem uplne postup. Pokud by vym to opravdu nevadilo a mohli jste mi to nekdo polopatisticky vysvetlit, budu moc vdecny. predem vsem ochotnym prispevovatelum dekuji.

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Stahnete si update na 5.21 ze stranek TomToma do nejakeho adresare (treba C:\TomTom) na disku PC.
    2. Pustte stazeny soubor a vyzkousejte, jestli to nepujde nainstalovat, pokud ne, tak se nic nedeje. pokracujeme bodem 3.
    3. Pokud to tedy nejde, tak staci z adresare "pocketpc", ktery se vytvoril spustenim te instalace v nasem adresari, zkopirovat pomoci AS na PC soubor ttn.cab do PDA. Totez provedeme se souborem cesm.cab, ktery se nachazi v adresari voices originalniho 1. CD TT5.
    4. Na PDA v pruzkumnikovi souboru tapneme na souboru ttn.cab a nechame nainstalovat (osobne doporucuji na kartu). Po doinstalovani totez prevedeme se souborem cesm.cab.
    5. Njo, a pak uz staci TT spustit...

    Je to dostatecne po lopate?

    BTW Jenom mam obavy, ze vase licence na TT uz nepujde aktivovat na novem zarizeni, neb TT umoznuje pouze jeden TT-jedno zarizeni.

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ja nevim, jednoduseji nez to napsal Beecher to uz asi nejde, popsal to dost dukladne. Pokud si nevis rady, pozadej neko zkusenejsiho, vzdyt je to jenom kopirovani a klikani na soubory, to uz jednoduseji nelze popsat



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nazdárek, vím že se to již někde řešilo, ale zaboha nemůžu najít vlákno diskuse,... proč je lepší instalobvat TT na kartu? Já mám TT v zařízení, a mapy na kartě, zdá se mi, že to praská bez problémů, má někdo jiný zkušenosti, nebo proč? Díky Adam

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ctu tuto diskusi pravidelne a nikde se nepsalo, ze by bylo lepsi instalovat TT na kartu. Sice to taky funguje ale lepe a vetsinou se instaluje TT na zarizeni a mapy na karty.

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja to doporucuji instalovat na kartu, protoze jsem mel s instalaci TT 5.1 do zarizeni na WM5 nejaky problem, ze to neslo spustit, ale nainstalovany na kartu v pohode... Pokud ti to funguje ze zarizeni, tim lepe...

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neviem sa zorientovat...
    Od pdq v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 13:22
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 14:29
  3. Uz FAKT neviem co s tym....
    Od NeRo-M v sekci + Registry
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 06:40