Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 73

Téma: Eleworia - hra typu Arcomage/Mravenci pro PocketPC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na Commanderův popud zakládám tento thread :-). Vyvíjím hru podobnou Arcomage z Might & Magic, resp. jejímu českému klonu jménem Mravenci. Veškeré informace a aktuality najdete zde:
    Fórum CeskeHry.cz

    Pokud tam z jakéhokoli důvodu nechcete nebo nemůžete přispívat, lze diskutovat tady ;-). Zajímají mě vaše názory a nápady. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Co takhle nejaky obrazky na ty karty
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Co takhle nejaky obrazky na ty karty
    Jj, budou. Všechny podobné informace píšu právě na CeskeHry. Už to vypadá nadějně s kreslířem, takže by měla být zcela originální grafika. Tyhle věci se budou řešit postupem času - s každou verzí kousek. V současné době pracuju na podpoře VGA. Jeden uživatel říkal, že mu hra nereaguje na klikání - vyjímkou je pouze křížek. Pozorují to i ostatní uživatelé s VGA rozlišením?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Přesně tenhle problém mám. Mohu hru pouze spustit a vypnout - mám VGA display.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Na mém PDA to také nechodí (hra se spustí reaguje jen křížek , mé PDA DELL X51v ROM v.A01 WM5)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Malek
    Na mém PDA to také nechodí (hra se spustí reaguje jen křížek , mé PDA DELL X51v ROM v.A00 WM5)
    Do HW požadavků jsem napsal možné řešení problémů s některými VGA přístroji (Loox 720 a Dell Axim). Koukni na to, prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vypustil jsem verzi 0.2a.

    Novinky oproti verzi 0.1a:
    - Opraven překlep při nakupování za manu (místo MAN se ukazovalo MAG)
    - Hráč vpravo má nyní popisek zdi na levé straně a věže vpravo (praxe ukázala nepraktičnost předchozího řešení)
    - Byl opraven bug, kdy hra po předání tahu nekontrolovala dostatek zdrojů pro právě označenou kartu (karta nešla koupit, ale hráč se to dověděl až po kliknutí)
    - Hru jsem programově připravil pro obrázkové karty (na pozadí bude ve finální verzi nějaký schématický symbol určující typ karty)
    - Velice jsem hru zpřehlednil, jelikož jsem tabulky karet nahradil textovým popisem a kraťoučkým shrnutím funkcí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Rád si se sebou pokecám :-)

    Vypuštěna verze 0.3a s primitivním singleplayerem.

    Novinky oproti verzi 0.2a:
    - Hra dostala provizorní menu
    - Ve hře se nyní nachází hra jednoho hráče proti umělé demenci (AI budu řešit až časem, zatím budete hrát s tupcem :-))
    - Na kartě byly z praktických důvodů prohozeny funkce a popis
    - Bylo odstraněno vykreslování ve smyčce, které ve hře vůbec nemělo být (zapomněl jsem ho odstranit po jedné debugovací akci s 0.2a :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Poctivě na tom makám ;-). Nový den, nový update. Vyšla verze 0.4a.

    Novinky oproti verzi 0.3a:
    - Hráči rozděleni na světlého a temného hráče
    - Program již obsahuje dialogová okna (ptá se na výměnu karty a návrat do menu)
    - Hra nyní vyhodnocuje vítěze
    - Byla přidána pojistka proti nechtěnému dvojkliku (stává se to běžně na méně citlivých displayích, nebo při nedostatečném tlaku)

    Asi si teď pár dní dáchnu, beztak už mám nulový feedback :-)).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Na mem PDA (Acer n50 (Intel PXA272 312MHz, )) hra ihned po spusteni nahlasi chybu: "V aplikaci Eleworia.exe doslo k neocekavane chybe. Vyberte moznost konec a pak restartujte tento program. Chcete-li ziskat dalsi informace, vyberte moznost detaily" (Detaily: "Eleworia.exe TypeLoadException Nelze nacist typ GXGraphicsLibrary.GXGraphics ze sestaveni GXGraphics, Version=1.0.2263.32767, Culture=neutral, PublicKeyToken=null")
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Tom!k
    Na mem PDA (Acer n50 (Intel PXA272 312MHz, )) hra ihned po spusteni nahlasi chybu: "V aplikaci Eleworia.exe doslo k neocekavane chybe. Vyberte moznost konec a pak restartujte tento program. Chcete-li ziskat dalsi informace, vyberte moznost detaily" (Detaily: "Eleworia.exe TypeLoadException Nelze nacist typ GXGraphicsLibrary.GXGraphics ze sestaveni GXGraphics, Version=1.0.2263.32767, Culture=neutral, PublicKeyToken=null")
    Máš ve složce s hrou oba DLL soubory?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Ne, nemam tam ani jeden ddl soubor, ten rar co sem stahnul obsahoval pouze exáč.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Tom!k
    Ne, nemam tam ani jeden ddl soubor, ten rar co sem stahnul obsahoval pouze exáč.
    Omlouvám se. Chyba byla na mé straně, asi jsem počítal s tím, že uživatel jen přepíše EXE po předchozí verzi. Ale spíš to byl jen překlep. Už je to tam znovu i s knihovnami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám na vás prosbu - potřebuju někoho, kdo má VGA zařízení, ale není to Loox 720 nebo Dell Axim X50v/X51v. Zejména takový Acer n3xx, ten by měl být rozšířený. Funguje vám to na tom?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozhovor s...: Johny_G, kde jsou ti mravenci?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 22:05
  2. Hladam kartovu hru typu Arcomage (Mravenci)...
    Od PLoK v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 20:59
  3. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42