Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Aktivace A2DP u ROM s AKU2 pro HTC Wizard

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Našel jsem to na jednom fóru, ale nevím zda to funguje. V současné době používám testovací ROMku kde A2DP je, ale rád bych přešel na novou, pokud toto půjde. Může to někdo zkusit?


    Ok first i found the string that you also see in the picture of the article. It's very obvious related to A2DP and i copied it into the other K-JAM. You must make the following string

    HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft => Bluetooth => A2DP=>Devices=>1

    With as content:

    REG_Binary
    Value; 77 1E B6 A4 07 00 00 00

    The i added this one

    HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft => Bluetooth => services=>0000110B"and same as rest"

    With as content:

    REG_DWORD
    Value; bthuti.dll
    Data; 0
    Base; Decimal

    and

    REG_SZ
    Name; Default
    Value; Wireless Stereo

    At this moment the A2DP profile is activated and can be found (atleast with the HT820 motorola) but stil doesn't work.

    think its that driver bthuti.dll and gonna look into that now.

    Odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    vcera jsem projizdel diskuze na xda-developers a tam dost lidi nadavalo na to, ze tam A2DP chybi. A kdyby nekdo prisel na zpusob, jak to rozjet, tak by to urco bylo poradne popsany....
    At this moment the A2DP profile is activated and can be found (atleast with the HT820 motorola) but stil doesn't work
    tahle veta je asik nejpodstatneji... ).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co kdybys to zkusil?
    Tedy vykopirovat to .dllko, flashnout tam "bez-A2DP" ROMku a zpatky to DLLko nakopirovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    BT related dlls jsou vsechny XIP..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A to znamená co?
    Mě to vůbec nic neříká :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jednoduse receno ze takovy dll nezkopirujes..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 21:41
  2. Reakcí: 68
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 20:41
  3. Wizard, Prophet - Pridani A2DP pro AKU2 ROMky
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 14:20
  4. Wizard + AKU2 = velké problémy s WiFi připojením
    Od Jarda Lukas v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2006, 12:45