Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Program pro TOM na souřadnice OV2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    MOTMOT - Můj vlastní software na vkládání POI dle zadaných souřadnic (což tomtom nemá) přímo z TOMTOM nebo mimo něj. Ke stažení zadarmo na
    www.volny.cz/gpsgps
    nebo přímo www.volny.cz/gpsgps/MOTMOT.zip
    Rád přivítám náměty ke zlepšení. Pracuji na tom aby program mohl ukládat i do oblíbených položek a tyto položky včetně ov2 mohl editovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    Nejak mi tie odkazy nefunguju.

    EDIT : MilanSu - odkazy jsem opravil, melo by to fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Stahnul jsem nainstaloval, prohledl tvoje stranky, jenom pripominka ke strankam k seznamu POI, mas tam odkaz na starou verzi, aktualni a pravidelne menene a doplnovane POI jsou na www.poi.cz
    K programu MotMot, ocenuji tvoji snahu, ale nejak mi unika smysl. Vzdyt pridat si BZ do nejake svoji kategorie muzu i ve sprave BZ, nestudoval jsem to zase az tak dlouho.
    Jenom postrehy, pri zadavani nefunguje desetinna carka (funguje jako home), musi se zadat desetinna tecka. Pri zadavani bych doporucil vteriny dat na dve desetinna mista, a pri ukladani pro TT do Ov2 zaokrouhlit matematicky na 5 desetinnych mist.

    Ale jak rikam, unika mi smysl, navic se to pomerne dlouho spousti. Nevim zkousim to doma bez signalu GPS, vybehl jsem i ven to zkusit se signalem, ale souradnice se stejne nenactou. Takze precist zouradnice aktualniho bodu z TT, zapsat nekam (zapamatovat si je neumim) a pak zadat do MOTMOT a ulozit OV2, kdyz musu jednoduseji udelat to same ve sprave BZ :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    Software byla reakce na to ce stalo i mně, že mě kolega v terénu zaslal mobilem souřadnice kde je a já je nemohl zadat do tomtoma. Co se týče spouštění mě se to spouští hned (hp4700). Já neví jak ty ale já v tomtomu nemohu zadat BZ a jeho souřadnice. Jinak tu teču a čárku nějak vyřeším. Program není na načítání souřadnic s GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No tak na to je asi lepsi TT5GoToCoords, kde zadam souradnice rovnou v TT a mam bod, ten si pripadne ulozim do sveho MUJ.ov2 a rovnou muzu nevigovayt na BZ, pokud nechci muzu rovnou navigovat na, bez nutnosti ulozeni
    Toto je sice take asi mozne reseni, jestli to dobre chapu, nekdo ti zasle souradnice, ty si mimo TT udelas nejaky MUJ.OV2 a pak spustis TT, navigovat na BZ ...
    Cile je to taky reseni, ale proc vymyslet neco, co tu uz je, funguje dobre a rekl bych lepe, tim samozrejme ale ctim tvoji snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Kde prosím stáhnout TT5GoToCoords pro TOMTOM mobile? Nějak si anglicky nepokecam a nějak to nemůžu najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od maja19
    nějak to nemůžu najít
    By mě fakt zajímalo, jak se tohle nedá najít. Zkoušel jste třeba vyhledávání v diskuzích na zdejším fóru? To spíš vypadá, že si nepokecáte ani česky Jinak je to hned druhý výsledek v seznamu nalezených diskuzí po zadání klíčového slova TT5GoToCoords, nebo hned první při coords, nebo taky coordinates. Člověče aspoň nás tady netahejte za nos :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od neooo
    Citace Původně odesláno od maja19
    nějak to nemůžu najít
    By mě fakt zajímalo, jak se tohle nedá najít. Zkoušel jste třeba vyhledávání v diskuzích na zdejším fóru? To spíš vypadá, že si nepokecáte ani česky Jinak je to hned druhý výsledek v seznamu nalezených diskuzí po zadání klíčového slova TT5GoToCoords, nebo hned první při coords, nebo taky coordinates. Člověče aspoň nás tady netahejte za nos :sarcastic:
    chacha, Díky za pomoc nepomoc. Odkaz by byl asi lepší, než frajeřit. Chci to ma mobil, mě se ukazuje jen PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Podle toho co píšou tady to vypadá, že je to pouze pro PPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Snaha se cení, ale já nějka nemohu otevřít tyto stránky: www.volny.cz\gpsgps ,
    co dělám špatně. Prostě mi to nejde.

    MARVAS
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    zkus otočit lomítko
    http://www.volny.cz/gpsgps
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Jsem to ale, ... no hodl už jsem taky takový blbec, že odkazy bezu automaticky a nedovám se pořádně na ně. Díky. )

    MARVAS
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2010, 13:01
  2. Zmizely souřadnice na M.MAPY.CZ ?
    Od Ante_ce4you v sekci Online služby
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2009, 00:31
  3. GPS souřadnice v JPEG EXIF
    Od pospam v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-03-2009, 22:48
  4. Uložení GPS souřadnice do fotografií
    Od ropyno v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 17:32
  5. Souřadnice Francie
    Od Jirca v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-06-2006, 18:14