Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: ActiveSync prestal synchronizovat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Dnes mi zrazu prestala fungovat synchronizacia. Nie som si vedomy nejakeho zasahu, na PC mi vypise nasledovne: Program ActiveSync zjistil problem v zarizeni (Plocha), Kod podpory : 85010014

    Nepomohla reinstalacia AS.
    Mam verziu 4.1, HP hx2490

    Skusal som hladat vo fore ale nic podobne som nenasiel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    To se mi stava celkem bezne, pomuze odebrat mobilni zarizeni v AS a nechat udelat nove parovani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Tak toto nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Tak to je spatny. Tohle byla jedina rada, kterou jsem nasel na webu MS a me to nastesti pomohlo vzdy. Takze ted, babo rad. Ja nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    A nechal si rovnaky nazov zariadenia alebo si ho menil pri novom parovani? Ja som len odstranil stare a znovu sparoval pod tym istym menom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Nechal jsem to co mi AS nabidl. Zrovna ted pred chvili jsem to delal, zustalo stejne jmeno. Ale vim, ze pred tim se mi to jednou udelalo i s novym jmenem. Takze na tom, teda aspon u me, nezalezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Smaž v AS (v PC) všechny partnerství (při odpojeném PDA) a poté vytvoř nové. Můžeš si i v PDA změnit název zařízení, takže místo Pocket PC si tam můžeš dát např. Mirkovo cihla (nabo co uznáš za vhodné )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Nic nepomaha. Stale mi to vypisuje to iste a PDA sa nesynchronizuje. Uz som aj dal nove ID a nic.
    Pritom v PDA sa AS tvari ze synchronizuje ale v kalendari nove polozky nepribudaju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemate tam nejaky firewall? Pokud ano, co se stane, kdyz ho vypnete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Hmmm, dnes som nahodil AVG7. Moze to byt tym? Skusim sa s tym pohrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Firewall mam len Win XP, nic ine. Pozeram to AVG ale nevidim nic co by sa dalo zmenit.
    AS pise normalne ze je pripojeny, v tom informacnom okne to vyzera takto:
    Pripojeny
    Pocitac so systemom Windows: Zobrazit stav.

    A to "zobrazit " je linka, ked na to kliknem tak otvori okno s tou hlaskou co som pisal v prvom prispevku.

    Ikona AS je s tym vykricnikom, ako ked je konflikt poloziek pri synchronizacii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pro jistotu zkus projít tento článek, zda nemáš něco špatně nastavené.
    Firewall úplně vypni, udělej SR na PDA a pak zkus znovu synchronizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, tak jsem trochu pohledal a vypada to na problem s konfiguraci Outlooku.
    Takze doporucuji, odinstalovat Outlook, ActiveSync, pak nainstalovat Outlook, nakonfigurovat ho a pak nainstalovat a nastavit ActiveSync.

    http://www.pocketpcfaq.com/faqs/acti...shoot-as4x.htm

    Pokud pouzivate AS z instalacniho CD, doporucim stahnout si posledni verzi AS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Tak toto vyzera nadejne, dakujem pekne, skusim cez vikend.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Bohuzial nepomohlo. Pro preinstalovani Outlooku a AS sa tvari presne rovnako.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prestal fungovat
    Od Garry_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2009, 17:51
  2. activesync a vista - prestal chodit
    Od greed_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 11:59
  3. prestal fungovat active sync
    Od aaischa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 60
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 18:35
  4. Activesync mi odmítá synchronizovat oblíbené !
    Od yasmeene2 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-07-2004, 09:02
  5. Prestal fungovat POutlook
    Od Jewelsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2004, 10:18