Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SIM v h5550

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Chtěl bych se zeptat - u h5550, tuším, že u h5450 je to stejné - po vyjmutí baterie se nabízí v těle iPaqa zasunout SIM kartu. K čemu to je ?? Umí Ipaq spolupracovat se SIM?
    Dík za odpověď ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud je mi znamo, planovala se (nebo se stale jeste planuje) treti varianta komunikace pro radu h5000, a to krome Wi-Fi a BT jeste GSM/GPRS. Proto je se SIM kartou pocitano v navrhu zarizeni, ale momentalne je tam jen na okrasu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Jak jiz vime, nic takove nebude, je tu rada 6000 :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Lidišky, o TOHLE jsem se nemohl nepodělit. Pokud to správně chápu, tak díky téhle vychytávce můžete v zařízení, které se simkou neumí pracovat mít tohle 2in1 řešení. Něco nechápu, či je to opravdu tak užitečný produkt (nabýzen je i pro jiné ipagy se slotem pro simku, které s ní nepracují...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Do zarizeni, ktere ma SIM slot, ale nema GSM modul, je ti to stejne platne, jako mrtvemu polobotky a zimnik.
    iPaq 5550 GSM modul nemel, nema a zrejme uz mit nikdy nebude, neb se jiz drahny cas nevyrabi....vsak i prispevky, na ktere reagujes, jsou 3 roky stare....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ehm, já sem psal o kuriozitě, že na pda bez GSM slotu nabízí redukci na dvě sim. Perlička a sem se zrovna hodí. Nechápu tu podrážděnou reakci. Navíc kdyby jsi alespoň četl, co jsem psal...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Muj prispevek byl pobaveny, podrazdeny byl naopak tvuj
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. H5550 a wifi
    Od Raptor181_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 19:24
  2. hx4700 a h5550
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 16:25
  3. jak nainstalovat na H5550 WM5?
    Od Cabllos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 16:50
  4. Rozebrání h5550
    Od Scatman_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 15:47