Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Vykon grafiky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    zdravim, zajimalo by me jakou grafickou kartu maji PDA. abych mel urcitou predstavu co spustim na dosboxu. vim jen ze dell ma 16MB pameti v GK ale o ostatnich nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Grafickou kartu asi ne, ale integrovany graficky cip nektere maji.
    Pokud si dobre pamatuji z datasheetu, tak nektere MDAcka a Hx4700 maji ATI Imageon cip s 2MB pameti, ale nevim, jestli to bude tomu DosBoxu co platne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Jaký MDAčka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    MDA = zarizeni prodavane T-Mobilem, coz jsou vlastne PDA doplnene o vestaveny GSM/GPRS/EDGE/3G modul a s Windows Mobile Phone Edition... Pristroje zname jako T-Mobile MDA2, MDA Compact, MDA Vario, MDA Pro atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Já vím co je MDA, ale zajímá mě jestli to mají všechny MDAčka nebo jen některé typy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo takhle. No urcite to mela MDA2ka... Jestli i ostatni netusim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Nevíš, kde bych to našel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    da se to nekde docist? zajimaji me konkretne Looxy :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Já to nikde nenašel. Bohužel. Pokud to někdo najde, tak ať to sem napíše.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diamond 2 a dotaz na výkon grafiky
    Od merlin_cz_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-06-2009, 08:56
  2. programovani grafiky pro PPC - prace s obrazem
    Od temp_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 17:36
  3. rozpadani grafiky
    Od taunus v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-07-2005, 18:58
  4. Benchmark grafiky u h2210
    Od LapinKulta v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 14:36