Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: HTC Universal jako modem a padani pripojeni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Zdravim, mam puvodne nemecky mda pro, pouzivam imate rom (rom 1.30.76WWE, radio 1.09.00 a extrom tusim 1.30.164) a pokud ho pouzivam jako modem, tak mi do hodiny spadne, resp. nespadne ale prestane prijimat data. Predchozi zarizeni bylo vario a to vydrzelo treba 12 hodin. Nevite nekdo co s tim. Ted jsem to zkousel bez jakykoliv aplikaci a pada to stejne. Predem diky za napady. Jestli je to dulezity na notesu mi bezi aktualizovany profiky xp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A jedes pres BlueTooth ci pres USB? Me driv blblo pripojeni cez USB, a BlueTooth slapal spickove, ted s novou ROM mi jede oboji bezchybne.. ROM 1.30.76 + Radio 1.09
    Taham klidne i 2 GB v kuse bez preruseni..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    pouzivam usb, vyhovuje mi, ze se pro rovnou nabiji. Ta posledni rom uz vypada mnohem slibneji, ale zase mi nejde treba nainstalovat total commander (napise pri spusteni cabu automaticky, ze instalace nabyla uspesna) a co jsem se docetl na xda-developers, ze se to uz taky nekomu stalo. Nejaky napad?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    ted me jeste napadlo. Mozna to s tim nesouvisi. Jakou mas plz extrom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    svou vlastni,udelanou na miru.. a total commander mi funguje ok, ale ja jej neinstaluji, pouze vykopirovavam zastupce od exe souboru jez mam trvale v extrom zarizeni, setrim tak drahocenne misto.. rovnez treba i skype, neni treba jej instalovat, staci mit v extrom jeho exe soubor plus prislusna dllka, a pri instalaci extrom je pouze potreba vykopirovani dllek do slozky windows,a zastupce do slozky start menu/programs, a hned ma clovek usetreno 5,5 mega mista.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak k vytvoreni vlastni extrom jsem se jeste nedostal. Ale vypozoroval jsem, ze to hlavne pada, pokud konektivitu vyuziva nekolik aplikaci (sosam z http, torrentu, do toho mail klient checkuje smtp a treba jeste web). Pokud provadim pouze jeden ukon, je velice pravdepodobne, ze spojeni vydrzi. Nemuze to byt zakladnovou stanici? Dnes budu mit moznost zkusit datove sluzby jeste na jinej miste, tak se uvidim. Muzu zkusit nakonec i ten BT. Zaciname uz ale z toho bejt nestastnej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    stj stj je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    51

    a nestretli ste sa niekto z tym ze vam z nicoho nic prestalo Vario fungovat ako modem ? ja som to podla navodu na ce4you rozchodil, dva tyzdne to islo krasne a zrazu z nicoho nic pise chybu 692 (GSM cast funguje...). nepomahaju SR, nepomaha nic...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Garry
    ..ale vypozoroval jsem, ze to hlavne pada, pokud konektivitu vyuziva nekolik aplikaci..
    Momentálně tahám druhý film z ftp, předtím jsem tahal nějaké ROMky z ftp xda-devu, mam puštěný Skype (před dvěma hodinama jsem volal 10 minut s kámošem ze Slovenska..), běží mi Miranda, píšu si přes ní s lidma, Outlook mi checkuje a tahá novou poštu , browzdám na internetu, a do toho koukám na DVD. Už je to 12 hodin co jsem bez potíží a jakéhokoliv odpojování připojen. :yes:
    Citace Původně odesláno od stj
    ..a nestretli ste sa..
    V mém případě ne, tohle se mi nikdy nestalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Pouzivas realVGA? Ja jsem vypozoroval, ze pokud mam zaply realvga (konkretne ozvga), tak spadne pripojeni relativne rychle. Vypnul jsem jsem realvga a spojeni vydrzelo pres noc a udelal jsem traffic 600MB v DL a 300 MB v UL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak ozVGA to neni. Ted mi to spadlo uz 2x v seVGA modu...uz fakt nevim upgradoval jsem na fw ....82 a porad to stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nevim, nedokážu ti nijak poradit, máme stejná zařízení, a jednomu z nás to chodí bezchybně a druhému ne. Možná je čas začít hledat chybu u operátora nebo u notebooku, či co používáš.. Já jedu na UMTS od Eurotelu, mam doma plný signál, upload i download skoro na teoretickém maximu, ovladač pro bluetooth v notebooku mam Billiontonu, USB mam klasiku "dvojku".. Ovladač pro USB modem používám ten od HTC z CD jež bylo přiloženok MDA v krabici..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Tak problem je asi rozlusten. s nejvetsi pravdepodobnosti se jedna o zavadu na radiove casti. Log z modemu mi pise signal CD (Carrier Detect) je slaby nebo neco v tom smyslu. Myslis, ze bych te mohl pozadat o opastovani tveho logu (ve vlastnostech modemu) kdyz se pripojujes? Predem moc diky. Nemas nejaky napad co s tim? Krome reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zkusit přehrát rádiovou část ROM na novější. Ale to jen v případě že máš někde zálohu té původní originální pro případ následné reklamace. Kde přesně bych ten log měl najít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Zkusit přehrát rádiovou část ROM na novější. Ale to jen v případě že máš někde zálohu té původní originální pro případ následné reklamace. Kde přesně bych ten log měl najít?
    Pripoj mda jako modem. Pravym mysakem na tento pocitac, vlastnosti, pak zalozka hardware, tlacitko Spravce zarizeni. Rozvinout modemy, kliknout na HTC USB Modem (double click), zalozka diagnostika, tlacitko dole zobrazit protokol. Mel by se ti otevrit klasickej textak. Jestli mohu poprosit cely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    A radio romky jsem uz zkousel snad vsechny
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Universal ako modem pre Apple
    Od bobby333 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-07-2007, 21:32
  2. IPAQ 6915 pripojeni pres BT jako modem + MS Vista Premium
    Od rkupka v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 23:09
  3. Pripojeni HTC Universal k Linuxu
    Od TimeMaster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-01-2006, 22:48
  4. Padani pripojeni k internetu MDA2 pres BT
    Od mstenchl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-10-2004, 08:56