Nevím kde je chyba, tak to sosni tady
Nevím kde je chyba, tak to sosni tady
jo takhle, no cestina tam jiz neni a ani odkazy na lokalizovani, predelavali jak se zda www a bud zapomeli, nebo to zrusili...Původně odesláno od ehornych
Tak pánové a dámy je na světě verze 3.0http://www.spbsoftwarehouse.com/about/pressreleases/2005/jul19.html?en
Překlad nabídky Spb Pocket Plus v. 3.0.0. build 3888. Případné návrhy na změny nebo opravy, prosím na moji SZ.
Je překlad i na 3.1 ?
Tak 80-ti % překlad. Sosej. Připomínky si nech pro sebe![]()
Promazáno ...
To Osch a Surgical: Pánové, řešte si tyto záležitosti laskavě po SZ.
Tak můžete zkusit i tuhle verzi češtiny. Je pro 3.1 a přeloženo tak 99%. Jestli objevíte něco nepřeloženého, opište větu a v kterém okně či nastavení to je a pošlete mi to prosím na SZ či email.
chtel bych se zeptat. mam pocketkim nainstalovany na karte a nemuzu dostat do hlavnihi menu spousteci ikonu. musim to startovat pres comandra. neporadi nekdo???
sice to sem moc nepatří, ale v SPB Pocket Plus je možnost vybrat jakýkoliv program (umístěný kdekoliv v zařízení) a vložit jej na today. Když dáš Přidat odebrat položku tak na levé soft klávese je Přidat a tam Soubor
nebo si přidej zástupce (umí třeba Pocket Total Commander 2.5) do \windows\Start menu\Programs\ a pak s ním pracuješ jako s každým jiným nainstalovaným programem
zkus si najít něco o vytváření zástupců, je to tu již několikrát popsaný
Ahoj lidi, zkouším SPB Pocket Plus 3.2.0 a nějak mi není jasná jedna věc. To, že to libovolných záložek můžu dát libovolný soubor či dokument je mi jasný.
Chtěl bych ale, aby se mi v jedné záložce objevovali i věci co mám teď v today - tzn. např.
- aktivní úkoly a jejich počet a popř. i náhled
- kalendář - nejbližší události co mě čekají
- nastavené budíky v programu Chronos
...atd.
Prostě jak do těch záložek mám dostat všechny aktivní položky, co mám standardně v today různě pod sebou
Asi lama otázka, ale já fakt nevím jak to udělat.
Díky
Mám pocit, že na tohle budeš potřebovat spíš SPB Mobile Shell.
nainstaluj si jeste spb diary:yes:
Tak ten SPB Mobile Shell jsem nezkoušel (protože podle popisu na stránkách výrobce se mi zdá, že to není přesně to správné), ale zkusil jsem ten SPB Diary a musím říct, že to je super - hlavně možnost uživatelské záložky, kam se dá strčit jakýkoli jiný today plug-in od jiné aplikace.
Hlavně když jsem si SPB Diary dal jako součást SPB Pocket Plus - to je přehledný luxus.
Díky za rady. Jsem happy...