Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Dá se vůbec sehnat display na MDA II ??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Zdravim,
    mám problémek s vadným displayem na MDA II, tak se chci zeptat, jestli je vůbec možno takovej display sehnat. Teda jde mi o to, jestli se to v minulosti někomu povedlo... Prošel jsem si bazar, ale žádná nabídka pouze funkčního displaye... Pouze strašně moc poptávky, tzn. že ten problém už muselo hodně lidí řešit, tak mě zajímá kolika lidem se to povedlo vyřešit... Jestli někdo zná způsob, jak to udělat jinak - aby to finančně nepřesáhlo koupě novýho přístroje, tak sem s ním... Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    K sehnání displaye obecně (tedy na cokoliv) musíš mít štěstí.
    Vlastně asi jediným, ekonomicky únosným způsobem je sehnat cihlu s nějakou výhodně neopravitelnou poruchou, ale samozřejmně s funkčním displayem a vyměnit si to sám.
    Problém je však v tom, že mnohem častěji se někomu podaří zrušit display než něco jiného.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    Dnes se mi zrovna podařilo upustit MDA2 na schodech (mimochodem 1 pád za 2 roky co ho mám) a ejhle - display KO. Nicméně po celodenním hledání na netu jsem našel 2 lidi co mají problém s elektronikou. Ceny kolem 3tis. Teď jen věřit, že se to doma povede prohodit a bude to opravdu fungovat. Jinak http://b2b.gsmobile.com/gsmobil/ provádí opravu kolem 5tis. Jelikož se dá dnes starší MDAII sehnat za 5500 asi nemá smysl tam vůbec chodit.
    Chce to mít opravdu štěstí a nechat tomu njký čas. Prodejce takových dílů asi u nás nebude :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    No a když už jsme u toho. Je tady někdo komu se podařilo rozdělat MDA2 až po display. Mám ten od eurotelu (zadní horní strana v černém plastu). Za každou radu budu vděčný
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    a nebo na http://www.parts4pdas.de/ (159eur)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Je to ůplně jedno duché šroubovat dokud to jde a pak odepnout jeden plochý káblík kterým je diplej připojen k desce tot vše... kdyby něco ICQ
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    hola,
    ja jsem si display na MDA II rozbil tim ze jsem si na nej polozil reprobednu... tezkou, celej popraskal, zcernal, proste v haji...
    opravili (rozumej vymenili za novej) mi ho za 5500kc (v prosinci 2005) Nazev firmy si bohuzel nepamatuji, ale je ve vestibulu metra na Opatove, jestli budete mit zajem poslete mi SZ a ja vam poslu telefon a jmeno cloveka se kterym jsem jednal... Display byl fakt novej a vylozene krasnej, ostrejsi nez ten puvodni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tohle tema rozbitych displeju je tady na ce4you starsi jak metuzalem, bohuzel.. Nicmene stale plati to same reseni - bud mit stesti na kus a koupit rozbite MDA jenom kvuli displeji nebo se prasknout pres kapsu a nechat to opravit v GSMobilu (uz celkem razantne slevnili), ale mozna nejlevnejsi metodou, resp. nejvyhodnejsi je koupit si fakt dalsi MDA II :?
    Jinak co se tyce postupu - moc pekne mi to popsal Jarous a kdyztak se jeste mrkni na servisni manual pro MDA II, ktery je opravdu udelan "pro cvicene opice" :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    TADY si vyhledej náhled na kompletně rozebrané MDAII, ať nerozebíráš něco zbytečně a z vercajku doporučuji sehnat si imbus 1,5 mm … asi před rokem jsem si na nějakou dobu utěsňoval volný konektor (servisu jsem se stejně nevyhnul), jde to celkem snadno, pozor jen na černý plastový kryt antény, který se musí tlakem vycvaknout… celkem to jde rozebrat, postupoval jsem díky fotkám, které sem dal PavelR a postřehům, které tu někde publikoval XP, zejména jim patří díky

    EDIT: Kato byl rychlejší
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    Už se mi to doma podařilo rozkuchat. Teď už jen sehnat ten display :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    já mám jedno kuchle MDAII nefunguje usb jinak nabíjí kdy\ž budeš mít zájem tak sz nebo od tebe koupím to s prasklým displejem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vario se vubec nedetekuje...
    Od begis_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 01:48
  2. Kde sehnat display mdac?
    Od Zey_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 10:25
  3. kde sehnat display h2210
    Od m.sachl v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 17:00