Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Resetovanie 3970

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    20

    Dobry den,

    prosím o radu v nasledovnom probléme, V posledných dňoch sa mi opakovane stalo, že ráno sa mi nedaril zapnúť moj IPAQ 3970. Po zapnutí prístroja do nabíjačky sa mi objavila úvodná obrazovka, ako po tvrdom resete, samozrejme všetky aplikácie a dáta vymazané. Jediná možnosť bola obnoviť zálohu a spraviť novú synchronizáciu. Ipaq bol večer nabitý na cca 90% (od nabíjačky odpojený asi dve hodiny, následne používaný cca 30 minút.) Standby period nastavený na 75 hod. Prístroj kúpený 12/2002.
    Ďakujem za pomoc, som s toho dosť nesvoj.

    Ivan::sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Podle toho, co pisete, se zda, ze odesla baterie. Vyzkousejte iPAQ uplne dobit, pak nastavit podsviceni na max. a vyponout automaticke vypinani (proste aby iPAQ zustal zapnuty i kdy se nepouziva). Zmerte, za jak dlouho se baterie uplne vybije. Normalne by mel vydrzet nekolik hodin.

    Je zde ale jeste jedna moznost - iPAQ se v noci z nejakeho duvodu zapne, a potom uz zustane zapnuty... Zkontrolujte nastaveni automatickeho vypnuti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    20

    Dík, za odpoveď. Problém vidím v tom, že sa sto stáva iba občas. (3 x za posledné dva týždne). Napríklad teraz mam Ipaqa nabíjaného naposledy pred 2 dňami, občas si stiahnem poštu a stále je baterka na 75%.
    Skôr typujem, že tam ostane "niečo vysieť" alebo sa "niečo spustí" v noci. Automatické vypínanie mám nastavené na 1 minútu. Automatické podsvietenie vypnuté, natvrdo som nastavil minimálne podsvietenie. Asi budem musieť pri mojom "miláčikovi" sedieť celú noc, občas mu "poutierať čelo-display" a "merať teplotu" Nech viem čo za kúsky v noci zapína. Ďakujem za každú radu

    Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno ono je docela jiste ze se v noci zapne - o pulnuci pri prechodu na nove datum se zapinaji vsechna CE zarizeni - vcetne podsvetleni displeje. Nedelaji to az WM2003... Ovsem proc by se potom uz nevypnul, to je zahada. A pokud by se nebyl byval vypnul, je potom zahadou proc nechal svitit podsvetleni a neztlumil ho pri poklesu napajeni a proc se zavcas nevypnul aby ochranil data. Nehral jste si s registrem ci nejakou tweakovaci utilitou ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    20

    Nie, netweakoval som.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Co pouzivate za SW?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    20

    UFF, no skusim
    Spb GPRS monitor
    Connect2Internet
    Icbar
    ICQ
    Resco Stickies
    Resco File explorer
    Resco Picture Viewer
    Agenda Fusion
    FlexWallet
    Smart GSM
    WOL
    t Agenda
    Lingea lexicon
    Sprite Pocket Backup Plus
    + ostatné, kt. sú štandartne dodávané.

    Prístroj je upgradnutý na verziu 2.10

    Ďakujem
    Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    A co SD karta? Měl jsem na své 3970tce podobný problém, než se objevil update (viz diskuze).

    Jak se to projevovalo? Asi tak jak píšete. O půlnoci se ipaq zapnul a jelikož byla vložena sd karta, tak to zatuhlo. A ipaq vesele svítil a svítil až mu došli baterky

    Teď co mám ten patch a zmíněné tuhnutí se neprojevilo. Jsem spokojen, problém vyřešen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    20

    :O
    Uha, skusim nainstalovat upgrade SD a dam vediet. Každopádne ďakujem.

    Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ 3970
    Od All-stars v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 21:57
  2. 3970
    Od Hangman_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-06-2007, 17:40
  3. 3970 a Linux?
    Od Yngwie v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 09:09
  4. HP iPAQ 3970 - help me
    Od TiborMan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 14:38
  5. SD a iPAQ 3970
    Od AlienSmidy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-12-2004, 12:35