Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Počet příspěvků jednotlivců - zásadní chyba?

JecminekMaselnik (464)|10.3.2006 13:05
jsem tady ve fóru teprve chvíli, takže asi nejsem moc kompetentní hodnotit nějaký třeba historický vývoj, nicméně zase vím, že jsem se při seznamování s fórem na ranky díval a docela mi pomohly udělat si představu o přispěvatelích.
Problém rankhuntingu se řeší (řešil) snad ve všech fórech, kterých jsem nebo jsem byl členem (snad s výjimkou pandory, kde to ani nejde:o), sám jsem párkrát zrušení ranků propagoval, ale teď jako poměrně nový člen vidím, že mi ranky chybí, přestože řadu lidí si už za ty 3 měsíce pamatuji.
A jenom takovou zkušenost odjinud: v symbianfóru mají rank "uznávaný odborník", který navrhují moderátoři administrátorovi ke schválení. Ten už potom je zárukou řekněme minimálně kontinuity kvalitních příspěvků. Z těch částí, které čtu, mi tak příjdou třeba Miloš Strouhal nebo saman.
Zdenek Malinsky (9781)|10.3.2006 13:41
[QUOTE="JecminekMaselnik"]vím, že jsem se při seznamování s fórem na ranky díval a docela mi pomohly udělat si představu o přispěvatelích.[/QUOTE]Moje řeč. Spolu s datumem registrace je to taková hrubá orientace, kdo je asi jak na tom se znalostmi a zkušenostmi, aby člověk věděl, zda má mluvit "odborněji" nebo "polopatističtěji", popř. zda vysvětlit způsob chování a fungování ve fóru nebo naopak usměrnit neukázněného "spamera" či "huntera".
Vlastislav Šťastný (275)|10.3.2006 14:14
Mně osobně vadí, že už nevidím počty příspěvků u jednotlivých diskutujících. Chodím sem už dva roky, prakticky každý den a dosavadní praxe mi vyhovovala. Co se mi nelíbí, je neustálé zakládání nových témat k problémům, které už nějakým způsobem byly řešeny. Já jsem si NEDOVOLIL, založit ani jedno nové téma. Když jsem měl nějaký problém, vžy jsem si našel prostor, kam ho umístit a VŽDY jsem se dočkal odpovědi. Myslím, že ten kdo vymýšlel původní koncepci, tak věděl proč a co tak dělá.
Jaxee (2)|10.3.2006 15:07
[QUOTE="JecminekMaselnik"]A jenom takovou zkušenost odjinud: v symbianfóru mají rank "uznávaný odborník", který navrhují moderátoři administrátorovi ke schválení. Ten už potom je zárukou řekněme minimálně kontinuity kvalitních příspěvků. Z těch částí, které čtu, mi tak příjdou třeba Miloš Strouhal nebo saman.[/QUOTE]
Jestli se bude hlasovat, tak ja bych hlasoval pro tohle,,, to se mi zda jako dobry reseni
Marty-McFly (384)|10.3.2006 19:00
:yes: Mě to je celkem jedno, jestli se budou zobrazovat nebo ne.. Mělo to sice určitou informační hodnotu (jak už tady psalo x lidí přede mnou poměr datum x příspěvky).. Ale pokud pročítám forum tak si celkem pamatuju kdo jak přispívá (viz. atomium :D ) mno a další informací je pro mě datum registrace.. Přece jen pokud je ten člověk registrovaný rok - tzn. teoreticky rok používá PPC a vidím ho přispívat, tak mám naději že zrovna on mi může pomoct a obracím se na něho. Na uživatele registrované v řádu týdnů moc nespoléhám (i když i to může být chyba).
A přiznávám se, ze začátku jsem taky sbíral příspěvky abych nevypadal jak největší mamlas na foru.. Takže tohle beru i jako plus pro nové uživatele..

Sorry že jsem se tak rozepsal ale chtěl jsem říct svůj názor.. Btw nikdo vás to nenutí číst :)