Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak pripojit n30 k internetu PC???

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Cital som vsetky clany podpory,tykajuce sa ActiveSync a pripojenia na net ale nikde som sa nedocital ako sa pripojim na net PC,cez USB n30.Da sa to vobec????
    Mam ActiveSync myslim 3.7,dik za odpovede
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    V nastaveni AS si musis nastavit pass-through na internet )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dej PDA do kolébky (na kabel), po proběhnutí synchronizace zkus spustit PIE, v něm zadej web adresu (třeba mobile.ce4you.cz) a mělo by to fungovat. Pokud ne koukni sem - předposlední obrázek (2. od konce).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    No som to skusal,a pri zadani web adresy na PDA mi spojenie AS spadne,....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    V nastaveni AS si musis nastavit pass-through na internet )
    Mam aj to nastavene,a vobec ma nespoji,...activeSync je pripojene ale internet spojenie nejde.Netreba este nejak nastavit PC????Mam ho iba druhy den hi takze ziadne nastavenie tam nieje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Musis v PC v AS nastavit Tools>Options>Pass-Through na Internet :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Ale ved to mam nastavene !!!!!!
    Ked som pripojeny cez ActiveSync,tak sa nemozem pripojit ani cez PDA ked sa odpojim cez Active tak net na PDA ide..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Tak som nakoniec net na PC rozbehal cez kabel (com) z s55,..cez PDA som uz nemal nervy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jo ale tys to napsal tak,ze vsichni pochopili tvuj dotaz,jako ze chces sdilet net v pc s PDA,ale ty jsi to chtel jako modem....to je velikej rozdil,musis to lepe napsat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 19:17
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 14:04
  3. jak pripojit k N50 P GSM ?
    Od Mr.Koza_oldd v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-12-2005, 10:30
  4. QTEK 9090 - jak ho pripojit pres mobil k Internetu?
    Od S.Sebastian v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 15:14
  5. Jak pripojit PDA k internetu pres kolibku a ActiveSync
    Od jospo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2004, 07:55