Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Jak pripojit Acer n50 premium k internetu pres bluetooh k pc?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vsude se pise o sparovani mobilu pres bluetooh s PDA, ale nikde jsem nedocetla, jak se pripojit k internetu pres bluetooh k pc. Muzete mi poradit, jak to vsechno nastavit. Hrala jsem si s tim asi den a povedlo se mi dostat do PDA internet,ale bohuzel jen pres Active sync. ICQ a MSN mi nebezi. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    K na net přes PC se dostaneš jen pomocí ActiveSync a je jedno, jak jsi připojená, zda pomocí kabelu-kolébky, IR, BT...

    Návod najdeš zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    A co tak udelat sdilene pripojeni pres WIFI, nebylo by to reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    ja to mám tak že pda je pripojené k pc cez async a na pc je wifi.Internet mi ide cez active sync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takze tomu mam rozumet,ze na internet se muzu pripojovat pouze pres active sync?To znamena mit PDA v kolebce? Nezda se mi to.
    Ja myslela,ze kdyz zapojim bluetooh do stolniho PC, kde mi jede internet nonstop pres LAN a v PDA take zapnu bluetooh a nejak ho nastavim,coz nevim jak....tak mi tam pojede internet bezdratove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    no jasně, bezdrátové actyve sync...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takze bluetooh se zapojuje pres USB do PC, nebo do kolebky? A jak nastavit PC a PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Mozna by bylo nejjednodussi pripojeni internetu PDA -> AcesPoint pres WIFI 802.11

    Kdyz uz je PC pripojen na internet pres WIFI, pravdepodobne pujde nastavit spojeni acera na internet taky pres wifi

    (v pripade verze n50 je WIFI integrovano, jina WIFI CF karta)

    pripojenim site pres BT bych se vubec nezabyval, jeste se mi nepodarilo rozjet komunikaci na standartu BT mezi dvema koncovymi zarizenimi pres InternetProtocol. Jedine reseni co me ve verzi Bluetoth napada je koupit bluetooth AcesPoint a poak nastavit bezdratovou sit pres BT
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    strč usb do pc nainštaluj.
    vytvor si vyrtualny serial port.
    v pda nastav active sync pomocou bluetooth. Potom v bt managery na pda vyhladaj PC ked ho najde daj si vyhladať služby a tam bude active sync cez bluetooh

    asi nejak tak to mám ja
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    To je reseni, ale prosim te, kde provedu toto "v pda nastav active sync pomocou bluetooth" Nejak se toho nemuzu dohledat v nastaveni :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    start-active sync-nástroje-možnosti-možnosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Toto uz jsem zvladl a nastavil, ale kddyz v PC async zadam port, ktery je mapovany na pda jako seriovy, nechce se mu pres nej komunikovat (spojeni navaze je videt v BT manager na pda, ale data neposila)

    Pres hyperterminal se taky na ten port spojim, ale neznam komunikacni prikazy, tam koncim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    skus ešte článek o activesync tu na ce4you je tam aj ako na bt.

    mne stači v pda v bt managery spustit async.
    Ale v softe k bt (bluesoleil) mám nastavená automatické spustenie serial portu pre pda

    pišem z pda cez bt async
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    tady je ten navod

    Je to tam krasne popsane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Podarilo se nastavit spojeni, ale jeden mensi zadrhel nikde nepopsany (nedocetl jsem se).



    1. je potreba vytvorit seriovy port v BT manageru na PC (vlastnosti PDA, Sluzby,pridat seriovy port)
    2. V BT manageru Pridat prichozi seriovy port, ktery neni vazan na konkretni zarizeni
    3. v Activesync na PC vazat spojeni na ten port prichozi, ktery neni vazan na zadne zarizeni
    4. a Async na PPC jenom donastavit spojeni pres BT

    Dokud jsem toto neprovedl, nepodarilo se zarizeni spojit

    V teto chvili jsem pripojen z PC pres BT na internet (GPRS N6230i), PDA spojuji s PC pres BT ve stejne chvili pres ActiveSync.

    Diky za rady co me k cili dovedly
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace pres Bluetooh
    Od michal.holasek v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 16:45
  2. Problem s prenosem souboru pres Bluetooh
    Od Warlock_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 22:01
  3. Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 18:17
  4. QTEK 9090 - jak ho pripojit pres mobil k Internetu?
    Od S.Sebastian v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 14:14
  5. Jak pripojit PDA k internetu pres kolibku a ActiveSync
    Od jospo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2004, 06:55