Zdravím,
co takhle se domluvit a vzít naše handicapované chudáky Acery N30 polámané stylusy a zklamané obličeje a vyrazit ve vyšším počtu do servisu acera a ukázat že to není naší vinou, že to musí být výrobní vada!:
Zdravím,
co takhle se domluvit a vzít naše handicapované chudáky Acery N30 polámané stylusy a zklamané obličeje a vyrazit ve vyšším počtu do servisu acera a ukázat že to není naší vinou, že to musí být výrobní vada!:
Jí jsem jenom pro.. - Mě to taky praská jak sviňa - takže jdu do toho s tebou.. - jen řekni kdy
Tak až se tady sejde víc lidí, bude to lepší...
Hlasim se k vam chlapi, se zlomenym stylusem i prasklinami![]()
TAK a mám toho právě dost!!!Právě mě upadli dva kousky černého plastu z okolí diod. To je poslední kapka! Čekal jsem na to, kdy se to stane a ono se to stalo. Teď mě od reklamace nikdo neodradí. Tak prosím, kdo váháte, připojte se a podpořte nás
![]()
Mam stejny problem, dostal jsem jiz pridelene servisni cislo a Acera chci odeslat pristi tyden...
No neviem ako vam,ale na mojej n30 este nieje nic popraskane,,..hm kamosovi vypadol z ruky asi z vysky cca 8cm na stol a nic
Ale inac sa k nemu chovam ako k babatku,...![]()
Praskaji jen nektere. Ten muj uz taky slouzi skoro dva roky a nema ani prasklinuPůvodně odesláno od lukike
![]()
Ty praskliny nejsou v zadnem pripade o zachazeni. Vsichni je maji na stejnych mistech a vpodobnem rozsahu. Zajimave je, ze je maji zpravidla lide, kteri maji sve Acery max. rok. Jedna se tudiz o vadu novejsich modelu.
psal jsem do Aceru a odpovedeli, ze tam mame sve Acery poslat, ze nam bezplatne vymeni kryty.
A jak si je pak poznate![]()
A jinak...preju vam hodne stesti a spravene en tricitky :yes:
V pondeli posilam do opravy, budu referovat jak jsem dopadl...
Týká se to opravdu jen n30? Mně moje n50 začala povrzávat okolo horních rohů a čekám, co z toho bude.
To dělá už od výroby :-D. Pokud myslíš ten černej plast okolo, tak ten vrže ve všech rozích.Původně odesláno od Homer261
tak a mam taky vystaráno.pod napisem n30 mam praskly ten černy rameček a nikdy mi neupad ani na polštář.to to fakt jde reklamovat?uznaj to jo?
Přišel sem o levý horní rožek na zadním krytu...Pokud sem dobře pochopil, vaše problémy se týkají jen předních plastů, takže kdyby měl někdo zadní kryt navíc... kupuju!!
Díky