Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: WisBar Lite - rady, tipy, zkušenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Společnost Lakeridge vydala nový software pod názvem WisBar Lite. Jedná se o další Task Manager. Pokud máte zakoupenou verzi Wisbar Advance 2.x, bude Vám klíč fungovat i na tuto aplikaci

    Features
    Customize the closing, hiding and minimization of applications.
    Cascading start menu.
    Real close button.
    Switch between running applications.
    Real-time battery meter.
    Low memory footprint.
    Retains the default theme of your PocketPC device.
    Supports the WisBar Advance Desktop.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    WisBar Lite je zdarma pouze pro uživatele WisBar Advance 2.x, o uživatelích WisBar Advance Desktop se nezmiňují. Jinak můžu doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ano máš pravdu, nějak jsem se přepsal. Děkuji za upozornění.

    OPRAVENO
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    42

    Mám WB Adv.2 (v.2.5.0.1 z 03/02/06). Ta už všechny uvedené výhody a činnosti obsahuje (a spoustu jiných možností). Jsem rád, že mám"lite" verzi zdarma, ale proč bych ji měl instalovat ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Třeba když nechci přepsat horní panel a chci tam nechat systémové věci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Nebo proto, že wba dost zpomaluje systém (njn kdo nema vario tomu je to fuk)a způsobuje občasné vytuhnutí cihly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    42

    Je pravda, že WBA 2 mírně, docela snesitelně, zpomalí chod MADc, ale zatím nikdy nevytuhlo. Uznávám, že výše uvedené důvody mluví pro lite verzi a kdo nepotřebuje služby plné verze vystačí i s verzí omezenou. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Plná verze má 7mi denní trial a to už pro rozhodnutí stačí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Nebo proto, že wba dost zpomaluje systém (njn kdo nema vario tomu je to fuk)a způsobuje občasné vytuhnutí cihly.
    Asi si uz dlouho neupgradoval, minimalne posledni tri beta verze vcetne posledniho releasu 2.5 se toto vyrazne zlepsilo a zpomaleni minimalni..snad jen pri startu to trva dele, nez naskoci WA a nasledne WAD, ale jinak pohoda..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Take pouzivam WA 2 a nejake zpomaleni nepozoruji.Mozna nejake je,ale tak minimalni, ze jeho funkce mi to vyvazi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    2melin: si to zkus benčmárknout a uvidíš... obzvlášť v kombinaci s WD to je bída

    Dá se nějak v WAL změnit barva té beteriové lištičky? ta zelená je úděsná... Nebo pozadí kaskádového meníčka? (které je mimochodem taky vážně pomalé)

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    je pravda že to mny by mohlo být rychlejší,ale jinak je to OK, ještě yb to chtělo aby se dalo ansatvit barva menu, a trošku zrychlit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Kdybych Benchmarkoval každý program, tak snad ani žádný nepoužiji
    Prostě používám WA 2 bez WAD (to je pro hračičky a pro ty co maj spoustu času ) a nezjišťuji nějaké výrazné spomalení oproti systému bez WA 2. Mě to tedy v práci nebrzdí a naopak mi to dobřeje zjednodušení svými funkcemi.
    Nemůžeš na vše koukat jen pomocí nějakého Benchmarku
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak tak, moje rec Ikdyz ja sem teda ta vyse zminena hracicka a na WAD nedam dopustit..naopak i to mi urychli praci, kdyz nemusim slozite rolovat ve startu..radeji prepnu jednim tapnutim na konkretni virtualni obrazovku a vyberu potrebnou aplikaci..a to nepatrne zpomaleni oproti tomu, jak to vypada po HR ustojim, rozhodne bych ale neprekousl ten hnusnej design, co to po HR ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    Někdo je hračička, někdo ne. Záleží spíš na tom co komu vyhovuje. Já hledám spíš maimální výkon. Který si nehodlám ničím moc omezovat. Vzhledem k tomu že PDA používám k práci, tak tam nepotřuji různé fintičky a prádičky, která WAD poskytuje. WAL nabízí něco navíc o proti tomu základnímu a je to celkem dost použitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    já se, než bude nějaká novější-lépe konfigurovatelná verze, vrátil ke kombinaci freewaru magicbutton+batti
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  2. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  3. WisBar Advance Desktop - rady, tipy, zkušenosti
    Od dort v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 351
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 22:43
  4. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33