Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Vario - SW pravděpodobně není řádně podepsán

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravím, nainstaloval jsem SW MortRing. Instalace v pořádku, ale jakmile vypnu Vario a znovu ho zapnu, začne mi to psát hlášku, že MortRing nejde spustit a že Sw pravděpodobně není řádně podepsán, atd... Přitom je to Freeware. Máte prosím nějaké typy, nemusí se někde vypnout ověřování podepsaných aplikací nebo něco podobného? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Už se to tu několikrát řešilo doporučuji přečíst T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti usetrite si hodne trapeni (predevsim trinactou stranku), dale take urcite T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)
    tak to by bylo za domaci ukol
    pak je resini i zde

    a aby toho nebylo malo tak jeste precist pravidla pro diskutující
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    OK, diky za upozorneni i link na reseni problemu. Nicmene, nainstaloval jsem DisableSecurity.cab a problem je stale stejny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    A dal jste si to na 1. misto v configu,jak pise pan Milos Strouhal ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    No, asi mi teprve ted dochazi, ze musim nejdriv jeste nainstalovat Total Commander, pak spustit nejaky config.exe nebo config.txt a tam to snad najdu a presunu na to prvni misto. Ted jeste nevim, jestli k tomu potrebuji unlock na ExtRom nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Hodně se těším na vaše řešení.Já to zatím nikdy nerozchodil.Když jsem chtěl přesný postup krok za krokem,nikdo se neozval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    podle jineho navodu by to melo jit presunout pomoci Memmaid 1.5 Nainstaloval jsem Memmaid, ale zatim nemuzu prijit na to, jak se s jeho pomoci do config dostat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja nevim, mne stacilo nastavit:
    1. Odstraneni potvrzeni o bezpecnosti pri instalaci a pouzivani programu:
    HKLM\Security\Policies\Policies
    Polozku: 0000101a zmenit z 0 na 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od beecher
    No, ja nevim, mne stacilo nastavit:
    1. Odstraneni potvrzeni o bezpecnosti pri instalaci a pouzivani programu:
    HKLM\Security\Policies\Policies
    Polozku: 0000101a zmenit z 0 na 1
    Takhle přesně to mám nastaveno a výše popsaný problém přetrvává.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    ja tam mam take 0000101a / 1 (0x1)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    tuto úpravu zmiňuji i na jiném místě, jedná se o zastavení procesu, který checkuje instalaci, úprava vznikla z důvodu údajného zrychlení Varia při zastavení tohoto procesu (nespouštění)
    "HKLM/init/launch80=srvtrust.exe disabled adding a `- `to end of registry string same as ......exe- and restart .
    really it speeds up at starting programms , but before installing new software should make it enable"...co to zkusit na tenhle problém, nevyřešil by se tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    No, mozna by to tak slo, ale nemam zrovna moc chuti do HR. Stahnul jsem nejaky unlocker for WM2005 z buzzdev.net, ale ani ten nefunguje, ExtRom proste nevidim a tedy nemuzu presunout na 1. misto DisableSecurity. Nevim, jestli to je tim, ze je Vario od TMO nebo proc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Takze, abych shrnul sve dosavadni usili a k cemu jsem se zatim dopracoval.
    Instaloval jsem Total Commander, kdyz zadam nahoru do radku Extended_ROM, vidim ji, vidim na ni vsechny CABy i soubor config.txt. Stahnul jsem si z buzzdev.net ROM Unlocker for WM2005, naistaloval do Varia.
    Po spusteni by melo byt zapotrebi spustit Unlocker a v nem nejprve funkci "Unhide", pak resetovat, po nabehnuti Varia zas spustit Unlocker a spustit funkci "Unlock". To by melo zviditelnit a odblokovat Extended_ROM. Zviditelneni zrejme u Varia neni zapotrebi, zda se mi. Spusteni funkce "Unlock" ale hlasi chybu (Debug Error).
    Zrejme bych mel ted CAB s nazvem DisableSecurity.cab zkopirovat prostrednictvim Total Commanderu do Extended_ROM k CABum, ktere tam --- jsou. Pak bych melt zase pomoci TC zeditovat soubor config.tx tak, že by na prvni misto dal trasu k nakopirovanemu DisableSecurity.cab
    Ovsem stale mi to hlasi, ze nemam pristup k souborum, ze nelze zkopirovat, ze nelze ulozit soubor... Takze zrejme Extended_ROM neni odblokovana. Pokud by mel nekdo chut popsat trochu "blbuvzdorneji", jak to vyresit, budu nesmirne stastny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ve verzich ROM 1.6.x.x nejde zatim Extended ROM editovat..

    Umisteni zmineneho cabu na prvni misto v config.txt neni pro beh vubec potreba. To jen kdyz chcte customizovat ER a dat tam nepodepsany caby, coz v pripade ROM 1.6.x.x je zbytecne usili, jak popsany vyse.

    vulkan1: Co se tyce ty hlasky, ze MortRing nejde spustit, muzes sem hodit screenshot?
    WM5 totiz kdyz neco nemuzou spustit tak vyhodej obecnou hlasku ve smyslu ze nelze soubor najit nebo neni podepsanej. Nemas to treba na karte? Jestli jo, zkus to preisntalovat to storage pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Pokud je to s verzi ROMky tak, tak potom asi ano, protoze mam 1.6.2.3
    Ta hlaska vypadala tak jak popisuje Saman. Nainstaloval jsem to ted primo do zarizeni, tak uvidime, jestli to hlasku bude vyhazovat porad.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Česká XT9 (není) = vyřešeno
    Od dino.velvet v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 09:11
  2. Wifi "není k dispozici"
    Od button v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-06-2009, 23:36
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 18:43
  4. program není digitálně podepsán důvěryhodným certifikátem
    Od witanek v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 09:52
  5. Remover neni freeware...?
    Od Wuffi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2003, 10:11