Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Mapy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    vlastním acer n50 premium bez GPS, ale přesto bych chtěl nějaké mapy....samozřejmě bez nějaké navigace prostě papírovou mapu v PDA, chystám se do Anglie se zastávkou v Paříži takže bych potřeboval mapy na tuhle trasu,nejlépe do 25.2.,je jedno jestli free nebo placené,děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    co treba zkusit si oskenovat nejake papirove mapy a dat si je do PDA?to se mi jevi jako nejlevnejsi varianta!ja osobne na takhle jednoduchou vec pouzivam stary Tom Tom Route Planer....je to super,umi vypocitat delku trasy, je docela podrobna,v zavislosti na jejim stari a na mape oblasti,kam se cestuje!jinak pouzivam Tom Tom Navigator,ale to je bez GPS na prd!
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ozi Explorer a naskenovane mapy myslim poslouzi dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    bohužel se ke skeneru nedostanu,takže snad se podívám po tom tom tom route planer....nebo nemáte nějaké stránky s naskenovanými mapamy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Prave ten scaner jsem videl jako lehky problem...ne kazdy ho ma a hlavne ne kazdy se dostane k potrebnym mapovym podkladum,ktere by mohl oskenovat!Kdyby sis kvuli tomu koupil mapy papirove,tak uz je nemusis davat do PPC,ale vzit si je sebou!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    no právě,proto se ptám,dají se někde mapy stáhnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Nevíte o nějakém programu, který umí zobrazit vektorové mapy ve VGA rozlišení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    dobry zdroj map je zde.
    http://mapy.mk.cvut.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    84

    hmm dík ale po francii nebo anglii ani památky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Hmm... Asi si budu muset udělat JPEG s mapou a pak ho prohlížet přes Pictures
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Tvobra map:

    kazdy nema skener, ale co DIGI fotak? Kdyz si s tim pohrajes, bude to pekne a ne moc velke.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mapy do tom tom 6.
    Od fox.vwgolf v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 23:09
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 17:11
  3. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 20:56
  4. Jak na mapy.cz ?
    Od dansafe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 21:29