Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 19 z 19

Téma: PocketConsole a Vario

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jde to, je to jen mirne komplikovany.
    Predpokladam, ze jsi povolil untrusted aplikace - nainstaloval nejakej cab co ti zaridi ze se system nepta pri instalaci a spusteni nepodepsanych veci..

    Po nainstalovani PocketConsole Vario musis resetnout.
    Pak vlezt do Settings/System a pustit applet nastaveni PocketConsole. Tam nemusis skoro nic nastavanovat, jen na zalozce Config musi byt zaskrtnuto Activate PocketConsole a dat Ok.
    Nezapomen udelat tu upravu v registech jiz drive zde zminovanou, pak dalsi SR a po pusteni PocketCMD by to uz melo fungovat.

    PocketCMD ukoncuj pres Tool/Close nebo prikazem exit z command lajny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Protože se mi instalace zdála poněkud zbytečně složitá, udělal jsem instalační cab - nainstaluje pocket cmd, pocket console 1.3, Microsoft CMD, Telnet, ping.exe, ipconfig.exe, route.exe, net.exe, netstat.exe, tlist.exe a kill.exe. Vytvoří ve složce Programy zástupce Pocket CMD, Microsoft CMD a Telnet. Dále si asociuje *.bat soubory, které od teď budou fungovat jako na PC. A upravil jsem název appletu v nastavení tak, aby se dal rozdělit do dvou řádek. Funguje bez problémů na MDA Vario, pravděpodobně půjde i na jiných wm5 zařízeních.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    35

    Je mozne to upravit tak, aby se mi po restartu pda nespoustely prikazy v CMD? Najizdi mi cele prihlasovani do vodafonu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Mám s Jimmy98's PocketCMD podobný problém jako soto.
    Na MDA Vario III mi to po instalaci a následnem restartu spouští konzole. Nejprve jedna, která naskočí ihned při restartu zařízení a výpíše
    Kód:
    3GVT: PreLoad HTCMidCodec_Qvp.dll successfully
    Tato konzole jde zavřít, ale po nějaké chvilce se objeví znovu.
    A při zapnutí mobilní části se objeví druhá konzole s následujícím výpisem
    Kód:
    EONS::ReadCSPData : GetStatus failed.EONS::ReadUSTSSTData : CBMI not supportedEO
    NS::ReadUSTSSTData : CBMIR not supportedEONS::ReadUSTSSTData : SDN not supported
    EONS::ReadUSTSSTData : SPN supportedEONS::ReadUSTSSTData : PNN not supportedEONS
    ::ReadUSTSSTData : OPL not supportedEONS::ReadUSTSSTData : SPDI not supportedEON
    S::ReadUSTSSTData : dwSIMSupportFlag: 0x00000001EONS::ReadSPNData : Display of r
    egistered PLMN name not required when registered PLMN is either HPLMN or a PLMN 
    in the service provider PLMN list.EONS::ReadSPNData : Display of the service pro
    vider name is required when registered PLMN is neither HPLMN nor a PLMN in the s
    ervice provider PLMN list.EONS::ReadSPNData : SPN is using default alphabet enco
    ding.EONS::ReadSPNData : SPN : T-Mobile CZ-------------- LONG NAME [T-Mobile CZ]
     --------------
    Při pokusu o vypnutí této konzole zamrzne celé zařízení. Ještě jse mi stalo, že při připojování se pomocí bluetooth se objevila konzole s "nesmyslnými" znaky (hádám že to byl nějaký klíč či něco takového).

    Neví někdo co s tím? Napadlo mě, jestli není někde v registrech zapnutá nějaká volba co to způsobuje? Nebo fakt nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 20:50