Automobilové závody na PDA
google a najdes jich hodne.ngage opravdu neznam,ale sam mam treba stuntcar (stuntmaster ted nevim)..a to docela jde...
My Dellari mame optimalizovane Stuntcar Extreme 3D a GeoRally EX...
Ale staci se pripadne podivat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Pravda nejsou to vsechno Need4Speed, ale zase vsechny 3D zavodni hry, co jsem nasel na ClickGameru... ;)
Ale staci se pripadne podivat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Pravda nejsou to vsechno Need4Speed, ale zase vsechny 3D zavodni hry, co jsem nasel na ClickGameru... ;)
No tak vidím, že pro PDA ještě bohužel neexistují tak kvalitní hry jako na N-GAGE...
Spolužák má právě N-GAGE ve škole a vždy když mi ukáže nějakou novou hru tak nemůžu mu ukázat minimálně stejně dobrou pro PocketPC. A přitom výpočetním výkonem by na to stačilo a na ovládání by si dalo zvyknout.
Spolužák má právě N-GAGE ve škole a vždy když mi ukáže nějakou novou hru tak nemůžu mu ukázat minimálně stejně dobrou pro PocketPC. A přitom výpočetním výkonem by na to stačilo a na ovládání by si dalo zvyknout.
A v cem je ten Asphalt lepsi nez [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] v mnou odkazanych hrach?
Tady zase byl nekdo lenivy... :?
BTW Kdyz je holt delano neco pripamarne jako herni platforma, tak asi na to bude vznikat daleko vice her od prednich vyrobcu...
Tady zase byl nekdo lenivy... :?
BTW Kdyz je holt delano neco pripamarne jako herni platforma, tak asi na to bude vznikat daleko vice her od prednich vyrobcu...
Ten StreetDuel není špatnej ale prostě Asphalt Urban má mnohem více tratí (kdežto StreetDuel jen jedno malý a jednotvárný město), mnohem víc aut a herních módů a vůbec.
Na PDA se nejlepe dari jednoduchym logickym hram a treba taky strategiim. Ty zase prakticky nejsou na n-gage. ;) )
To Beecher: Co takhle mu dat odkaz na ketegorii zavodnich her ;) Pak bys nemusel delat tady tady tady tady tady tady tady tady tady jak .... :sarcastic:
To Beecher: Co takhle mu dat odkaz na ketegorii zavodnich her ;) Pak bys nemusel delat tady tady tady tady tady tady tady tady tady jak .... :sarcastic:
Skus se podívat po needech tady na foru, další možnost, ale nejsou zrovna nejstabilnější, skor nejdou sehnat, zatáčení jen stylusem...ale docela ujdou..mno
[QUOTE="spam"]Ti Speedi jsou v podstate nehratelni :evil: [/QUOTE]
Ale jo, s trochou sebepřekonání a prvotním šoku to jde, nicméně, také nemůžu říct, že bych se zrovna bavil, ale na i na slabších strojích vypadá slušně, takže to stačí kamarádovi s N-cage ukázat rychle vypnout a je to:D
Ale jo, s trochou sebepřekonání a prvotním šoku to jde, nicméně, také nemůžu říct, že bych se zrovna bavil, ale na i na slabších strojích vypadá slušně, takže to stačí kamarádovi s N-cage ukázat rychle vypnout a je to:D
Za cenu levneho PDA kup Playstation Portable a kamosovi s N-Gage vytres zrak :) Ale PDA neni primarne herni zarizeni, optimalizace her pro ne neni nijak zvlastni. :)
No jo, asi máte pravdu že bych toho chtěl trochu moc. Já jsem si PDA koupil hlavně kvůli tomu, že zastane několik zařízení: organizér, MP3 přehrávač, video přehrávač, čtečku knih, přístup na internet a v neposlední řadě také herní konzoli. Ale jak vidím tak opravdu dobré a zábavné hry pro PDA jsou zatím jen ty logické nebo strategické.