Skype for PocketPC
Zdravím,
pro všechny, kdo mají rádi Skype a chtějí jej mít česky, máte zde počeštěnou verzi.
Edit: ke ztažení verze 2.0.0.51 vydaná 1.3.2006
pro všechny, kdo mají rádi Skype a chtějí jej mít česky, máte zde počeštěnou verzi.
Edit: ke ztažení verze 2.0.0.51 vydaná 1.3.2006
..můžu se Tě, sim Tě, zeptat, v jakým prográmku jsi ten EXE otevřel k překladu..? taky se chci vrhnout na překlad mýho voblíbenýho prográmku.. Agile Messenger.. Předem díkes MOC za odpověď..;)
PS pro všechny: píšu to sem do diskuze, protože si myslim, že by to eventálně mohlo bejt prospěšný taky ostatním..:)
PS pro všechny: píšu to sem do diskuze, protože si myslim, že by to eventálně mohlo bejt prospěšný taky ostatním..:)
na tenhle program ResHacker, potom na jiny i XNResource a samozřejmě někdy i Hexaeditor :)
Hodně úspěchů při překladech :)
Hodně úspěchů při překladech :)
..tak Resource Hacker sem už měl, ale tim šlo změnit jen "About" a ikona.. teď bych rád zkusil ten XNResource, ale nemůžu ho najít..:( můžeš mně prosím Tě trknour, kde to mám najít (aspoň trial)..? díkes..:) jinak do hexa kófů se mi moc nechce..:sarcastic:
chybka :? není to XnResource, ale XN Resource, tady se dá stáhnout a je free
snad to fanouškum pomuže.na originálních stránkách www.skype.cz je free verze (anglicky) na tento program pro přesně daný telefon...(pro pomalé procesory) :D
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně funkčnosti programu SKYPE na PocketPC zařízeních.
Jakým způsobem funguje onen program na PDA? Resp. je např. možné toto (?):
"Na svém PocketPC budu mít nainstalovaný SKYPE for PockePC. PDA bude připojeno (např. přes wi-fi) k internetu. Tudíž NEBUDE v kontaktu s počítačem. Mohu takto prostřednictvím mého PDA telefonovat (přes skype)? "
Je toto výše zmíněné možné?
Děkuji za odpověď
Jakým způsobem funguje onen program na PDA? Resp. je např. možné toto (?):
"Na svém PocketPC budu mít nainstalovaný SKYPE for PockePC. PDA bude připojeno (např. přes wi-fi) k internetu. Tudíž NEBUDE v kontaktu s počítačem. Mohu takto prostřednictvím mého PDA telefonovat (přes skype)? "
Je toto výše zmíněné možné?
Děkuji za odpověď
Není zač. Ale jestli ti to nedošlo, tak tvoje otázka je na stejné úrovni, jako kdyby se někdo na fóru o autech zeptal: "Nejede mně Fabie. Kde je chyba?".
může mi nekdo pomoct.mam mda varioIII a nemužu tam nainstalovat skype.piše že SkypeForPocketPc není platna aplikace systemu Pocket Pc.delam neco špatne? prosi o radu dik
Kdo to pise? PDA, PC nebo ti to napsal Franta od vedle v emailu? :-) Co za soubor (pripona) a kde ho spoustis?
Mozna ti pomuze clanek Jak instalovat nové aplikace?
Mozna ti pomuze clanek Jak instalovat nové aplikace?