MPX220 - cemail.vol - jak smazat?
Zdravim, potrebopval bych si vycistit tento soubor (2.5MB), jenze se mi ho nedari zadnym zpusobem smazat :evil: ci prejmenovat. Vim, ze si ho system udela novy, ale jak se ho zbavit :?:
Zkousel jsem systemovy explorer, resco explorer, totalcmd, pres pocitac... Nikdy nejde prejmenovat, ani tesne po restartu telefonu, vzdy dostanu hlaseni, ze je pouzivan...
Umite nekdo poradit?
Diky
Zkousel jsem systemovy explorer, resco explorer, totalcmd, pres pocitac... Nikdy nejde prejmenovat, ani tesne po restartu telefonu, vzdy dostanu hlaseni, ze je pouzivan...
Umite nekdo poradit?
Diky
Diky, ja vim presne k cemu to je a prave proto to chci smazat. Jen smazani SMS totiz soubor nezmensi.
Stačí ho přejmenovat, vypnout tel. (on si ho vytvoří při zapnutí znovu), pak ho smazat (pokud chceš nechat SMSky, zazalohuj je!)
woot
woot
Uz na zacatku jsem psal, ze nejde smazat ani prejmenovat. Procetl jsem spoustu navodu jak s nim zachazet, jak se ho zbavit, jak zalohovat SMSky atd, ale nic nefunguje. Nechapu proc. Do HR se mi jit zatim nechce.
tohle jsem nasel na http://forum.mobilnaut.cz/mpx/
Jak zmenšit soubor cemail.vol po vymazání SMS
Freshman:
Resil jsem totez -nabobtnala cemail.vol , konkretne okolo 1.7MB, vymazal sem co sem nepotreboval (stovky sms) a velikost cemail.vol se ani nehla (vymazal sem to samozrejme i z "Deleted Items") tak sem zvolil nasledujici reseni:
1.v jeyo mobile companion sem si vyexportoval komplet vsechny smsky
2.v mobilu jsem prejmenoval (v Resco Exploreru) cemail.vol na cemail2.vol
3.vypnul mobil,zapnul mobil - vytvoril se novej cemail.vol (prazdnej=sms pryc)
4.smazal sem cemail2.vol (az ted me system nechal ho smazat protoze uz jel z toho noveho)
5.prez jeyo naimportoval zpatky ty smsky ktery sem chtel mit v mobilu (u me to bylo asi 200prijatejch + 100odeslanejch)
vysledek - z 1,7MB sem dostal 278kB soubor obsahujici stejne sms
Jak zmenšit soubor cemail.vol po vymazání SMS
Freshman:
Resil jsem totez -nabobtnala cemail.vol , konkretne okolo 1.7MB, vymazal sem co sem nepotreboval (stovky sms) a velikost cemail.vol se ani nehla (vymazal sem to samozrejme i z "Deleted Items") tak sem zvolil nasledujici reseni:
1.v jeyo mobile companion sem si vyexportoval komplet vsechny smsky
2.v mobilu jsem prejmenoval (v Resco Exploreru) cemail.vol na cemail2.vol
3.vypnul mobil,zapnul mobil - vytvoril se novej cemail.vol (prazdnej=sms pryc)
4.smazal sem cemail2.vol (az ted me system nechal ho smazat protoze uz jel z toho noveho)
5.prez jeyo naimportoval zpatky ty smsky ktery sem chtel mit v mobilu (u me to bylo asi 200prijatejch + 100odeslanejch)
vysledek - z 1,7MB sem dostal 278kB soubor obsahujici stejne sms
Diky, znam, cetl jsem 20x, zkousel kdo vi kolikrat, podobnych navodu nasel nekolik... Presto pisu uz od zacatku, ze mi ten soubor nejde prejmenovat. :evil:
Ja nevim jak to jeste napsat.... :O
Ja nevim jak to jeste napsat.... :O