Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Sprite Backup 5.0 - vydána nová verze

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Patrně nejlepší zálohovací program je zde v nové verzi. Nová je především podpora zařízení s WM 5.0, dále možnost každodenní automatické zálohy na PC při prvním připojení k PC v daném dni, automatická obnova po HR, větší rychlost při zálohování i obnově aj.

    Stránky produktu

    Pozor! Program má 2 verze - pro WM 5 a pro 2002,2003 - tak vyberte dle svého PDA.

    Cena 29,95 USD, uživatelé předchozích verzí mají slevu 14,95 USD

    Zdroj:
    Mobility Today
    Pocket PC Thoughts
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00121594_sprite1_wP4b.jpg 
Zobrazení: 82 
Velikost: 32.1 KB 
ID: 4026  
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Jelikož asi většina lidí (alespoň si to myslím) používá Sunnysoft Backup Manager, tak by mě zajímaly zásadní rozdíly mezi těmito dvěma programy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Spise mam obavy, ze vetsina pouziva Sprite Backup nebo interni backupy... Ze by se nejak moc diskutovalo o SS BM, jsem tady nevidel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Preco platit za nieco co uz na svojom PDA mam? iPAQ Backup mi funguje bez problemov, a zachranil uz dost vela situacii. Aj ked tento program vyzera dobre a ma niektore dobre myslienky uz realizovane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Podívej se, kdo iPAQ Backup vyrábí ...
    Jestli se nepletu, je to SPriteBackup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, jak je to u posledních modelů HP, ale iPAQ 4150 měl iPAQ backup manager, což byla vlastně Lite verze Sprite Backup Manager. Pokud chtěl majitel iPAQu koupit jeho plnou verzi, měl slevu. Je to (bylo to) na stránce Sprite Software i se to objevovalo po zapnutí iPAQ backup manageru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    me by spis zajimalo kcemu je u wm5 backup, kdyz uz nemuze dojit k hardresetu.. Tada asi muze ale ne pri normalnim provozu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Proc by nemel? Chces vyzkouset nejakou novou vec, zazalohujes, vyzkousis a pripadne odzalohujes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    me by spis zajimalo kcemu je u wm5 backup, kdyz uz nemuze dojit k hardresetu.. Tada asi muze ale ne pri normalnim provozu.
    Ehm, přávě včera se mi po nainstalování jednoho prográmku (nj, verze plně nepodporovala wm5, tak sem tu musel skusit) mi kompletně zamrzlo pda, a "odsoft-resetovat" už nešlo. takže přišel HR a nestačil jsem se divit, o co všechno jsem přišel. Podle mě je možnost výskytu HR docela podobná jako u staršího systému, nicméně, po pár dnech používání už vím, že se takový program hodí. Tipuji, že iPAQy nejsou jediné, co mají pod svým názvem lite verzi (myslím např. asus a dell)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dell ma take interni backup (od HTC), ale je to takove nedochudce, neco podobneho jako ten iPAQ backup...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Spise mam obavy, ze vetsina pouziva Sprite Backup nebo interni backupy... Ze by se nejak moc diskutovalo o SS BM, jsem tady nevidel...
    mam ho a jako nevim s cim muze byt problem, cesky je, dela co ma, neselhal nikdy, takze asi proto se o nem nediskutuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak to buď rád. V minulé verzi se např. automatická záloha provedla jen 2x a pak už ne. S obnovou pak taky byl problém. Asi to konečně vychytali a odladili.Hlavní je, že jsi spokojený a že to funguje, jak má. BTW obnovu už jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Nechci zbytečně prudit, ale v nadpisu se píše cosi o stažení. Kde ale program stáhnu. Asi jsem slepej ale u nich na webu žádný odkaz na stažení nevidím. I ten screenshot co je tu uveden jasně ukazuje velké BUY. :$: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jistě - Sprite Backup je komerční soft. V textu píšu cenu. Místo trial verze poskytují 30 denní záruku vrácení peněz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Jistě - Sprite Backup je komerční soft. V textu píšu cenu. Místo trial verze poskytují 30 denní záruku vrácení peněz.
    Tedy tak to si ještě jednou dovoluji důrazně zpochybnit nadpis - nic ke stažení tu není (bez placení).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Cruise a Sprite Backup
    Od fatima_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 12:27
  2. Sprite Backup Premium Edition
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 11:26