Dálkové ovládání
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakým působem (nebo jestli vůbec) se vám podařilo zprovoznit PDA (mám ACER n30) jako Dálkové ovládání. Konkrétně jsem zkoušel s VitoRemote a TVremote a nic. děkuji
no stáhnul jsem si verzi 5.5 (jestli je to ta nová) a jak kdyby infra nebylo vůbec aktivní. Nevím kde sem udělal chybu nebo jestli se má někde aktivovat. Každopádně sem nic nenašel
já mám TV remote controller a podle mě nemá chybu.. naučil jsem ho asi tři zařízení které neuměl a funguje.. Horší je že jsem zvyklý na normální ovladač a to že mám ovladač v PDA si neuvědomuji.. =o)) Jestli chceš tak sse ozvy a já ti pošlu..snad ho mám.. instalační soubor toho TV remote controlleru.. ;)
Ale pan Karlos přece píše, že TV remote už zkoušel;) Jinak pokuď jde o zmíněné Novii remote, tady máte tuším oficiální stránky.
Co jsem tu zatím četl (opravte mne, pokud se mýlím, ověřené to nemám), tak na acerech n30 tu slušněji běželo jen program od Novii
Co jsem tu zatím četl (opravte mne, pokud se mýlím, ověřené to nemám), tak na acerech n30 tu slušněji běželo jen program od Novii
jj, super, díky, novii 5,5 fachá na 100% jen proč sou tam ty tlačítka tak malý :(
Nejdnou stáhnout jiný skiny?
Nejdnou stáhnout jiný skiny?
[QUOTE="karlos1"]jj, super, díky, novii 5,5 fachá na 100% jen proč sou tam ty tlačítka tak malý :(
Nejdnou stáhnout jiný skiny?[/QUOTE]
Zkus Novii Remote Deluxe - tam si muzes libovolne menit skiny (jako primo upravovat).
[QUOTE="Jirka_j"]Existuje i nějaké funkční DO pro Qtek 9100??[/QUOTE]
Mno - zkus prolezt vsechny diskuze zde o IR ovladani. Je toho tady celkem dost. Nicmene jestli ti neco bude valit na Variu nevim... Co ten NR? (asi jsi ho zkousel - nicmene vetsinou plati, ze jestli to nezvladne ani NR, tak uz nic :()
Nejdnou stáhnout jiný skiny?[/QUOTE]
Zkus Novii Remote Deluxe - tam si muzes libovolne menit skiny (jako primo upravovat).
[QUOTE="Jirka_j"]Existuje i nějaké funkční DO pro Qtek 9100??[/QUOTE]
Mno - zkus prolezt vsechny diskuze zde o IR ovladani. Je toho tady celkem dost. Nicmene jestli ti neco bude valit na Variu nevim... Co ten NR? (asi jsi ho zkousel - nicmene vetsinou plati, ze jestli to nezvladne ani NR, tak uz nic :()
No , nefungovalo, program spusit jde, ale ono to neumí (doufám že zatím) pracovat s jeho infraportem. Qtek 9100 není ani uvedený mezi podporovanými zařízeními na webu novii. :(( je to škoda.
Novii remote na qtek 9100, vyzkousen jsem a slape s DVD na 2,5m
http://www.novii.tv/up/forum/viewtopic.php?t=2667&highlight=qtek+9100
http://www.novii.tv/up/forum/viewtopic.php?t=2667&highlight=qtek+9100
Mimochodem - kdyz se tu resi SW pro IR ovladani. Nedavno jsem z nudy zkusil zachytit Acerem n50 se SW TV remote controller 5.5 (www.pdawin.com) signal kamaradova dalkoveho ovladace zamykani jeho Mercedesu (v modu 'Learn' a kamarad o tom tedy vedel). Docela jsme cuceli, jak snadno pak zamek cvakl, kdyz jsem stylusem klepl na 'naucene' tlacitko v mem PDA 'ovladaci'... Ja byl prekvapen a kamarad zdesen :-( Netusil jsem, ze nekdy prekonam svuj rekord otevreni zamceneho auta (sveho casu jsem oteviral svou Skodu 120 hackem podel okynka pod 10s, ale tohle...)